2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Praktiskākās un atbildīgākās zodiaka zīmes

 

Šo zodiaka zīmju pārstāvji ir koncentrējušies uz risinājumu meklēšanu un rīcību. Ja ne viņi, viss būtu vēl haotiskāks, nekā ir. Ja tu esi praktisks un atbildīgs cilvēks, tu skaties uz dzīvi kā uz uzdevumu kopumu, kurus ir jāizpilda, un nekas nespēj tev iztraucēt pabeigt to, ko tu vēlies izdarīt. Praktiski cilvēki uzņemas atbildību par savām darbībām un uz pasauli raugās reālistiski.

Auns

Auns ne vienmēr šķiet superpraktisks, taču daudzās jomās tā tas ir. Viņam ir jābūt stabilam darbam, ērtam mājoklim un noturīgiem ienākumiem. Auns ne vienmēr ir avantūrists un riska mīļotājs. Viņš zina, ka, ja viņam nav spēju un talantu kaut ko paveikt, viņš nesarežģīs situāciju, mēģinot visu paveikt. Viņš drīzāk vērsīsies pie kāda, kas to pratīs. Pirmajā mirklī, iespējams, Auns nešķiet organizētākais cilvēks uz Zemes, bet viņš noteikti zina, kas ir praktiskums.

Vērsis

Vērša domu gājiens vienmēr ir ļoti praktisks. Šīs zīmes pārstāvis ir uzticams, izlēmīgs un spējīgs rast vienkāršāko un efektīvāko veidu, kā gūt panākumus. Būdams ļoti vērīgs un uzmanīgs, Vērsis nerīkojas neapdomīgi, un viņš neļauj sevi apmānīt kaut kam, kas izskatās ļoti vilinoši. Uz šo cilvēku var paļauties jebkurā situācijā, zino, ka viņš ir pelnījis uzticību un ka viņš nepievils.

Jaunava

Jaunavas vienmēr ir līdzās, ja viņas ir nepieciešamas, un viņas zina, ko darīt, lai atrisinātu problēmu. Tieši tas viņas padara ne vien par praktiskām, bet arī uzticamām. Jaunavas nedzīvo fantāziju pasaulē, jo uzskata, ka vislabākā dzīvošana ir šeit un tagad. Viņas ir līdzsvarotas un vienmēr ieklausās savā saprāta balsī. Uz šīs zīmes pārstāvjiem var paļauties, kā arī saņemt palīdzību un atbalstu, jo viņas spēs atrast atbildi uz gandrīz jebkuru jautājumu un mīklu.

Mežāzis

Mežāzis ir ļoti praktisks un labāk izvēlas pārdomāti rīkoties, nekā prātot par teorijām un pieņēmumiem. Viņš veido plānus, kuri atbilst viņa mērķiem un pārliecībai. Pirms pieņemt lēmumu, Mežāzis, kā likums, apkopo un analizē visus faktus. Šī zīme atšķiras no citām ar izturību un pacietību, jo praktisks cilvēks zina, ka rezultāts pieprasa ne mazumu laika un pūļu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. lai arī kāda būtu Tava horoskopa zīmīte, varbūt pietiek būt tuvākā vai tālākā radniecībā ar tām viedākajām, lai lietas kārtoties sāktu (Mārīte)

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.