2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

PlayRoom Pop-Up – galvu reibinošs pasākums vairākās istabās!

 
Attēls: Publicitātes

Vēlies atpūsties kā lieliskā kāzu ballītē tikai bez jaunlaulātajiem? Nāc uz PLAYROOM! 1. jūnijā no 19.00 līdz pat rīta gaismai VEF kvartāla koncertzāle pārvērtīsies galvaspilsētas pop-up festivālā ar mūziku, teātri, dejām un prieku visas nakts garumā, kur īpaša loma spontanitātei unikālas pieredzes vārdā. 

Muzikālo robežu nojaucēji Dagamba, neskaitāmu radio hitu autori Musiqq, pēdējo gadu negaidītākais jaunatklājums The Ludvig, gospeļu tradīciju un popmūzikas apvienotāji Koukie People – tie ir tikai daži no māksliniekiem, kas parūpēsies par vakara skanējumu ikviena gaumei. Improvizācijas teātra maratons, kas aizraus ar savu daudzveidību, āra terase vasaras pirmajam saulrietam un saullēktam, bohēmas iedvesmota instrumentālā mūzika kā sarunām, tā līdzi dziedāšanai, dīdžeji, kas liks dejot visas nakts garumā, un virkne citu aizraujošu atrakciju un patīkamu pārsteigumu. 

Pasākums, kas liks ļauties notikumam un baudīt mirkli, jo tā detalizēta programma apmeklētājiem netiks atklāta, tai pašā laikā pasākuma organizatori būs parūpējušies, lai ikviens apmeklētājs pilnībā izbaudītu šos vasaras atklāšanas svētkus. Nekādas steigas, lai paspētu būt īstajā vietā, jo īstā vieta ir tieši tur, kur esi Tu! 

Biļetes pieejamas www.bilesuserviss.lv elektroniskajā kasē. Pasteidzies, jo biļešu skaits ir ierobežots! Vairāk informācijas un pasākuma jaunumus meklē PlayRoom mājaslapā un sociālajos tīklos.

Mēs gaidam tieši TEVI!

https://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/teatris/komedija/playroom-pop-up-254242/

Vairāk informācijas:

www.facebook.com/playroomentertainment

www.instagram.com/playroom_popup

 

Autors: PlayRoom Pop-Up 28.05.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.