2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Pārstāj dzīvot dzīvi, kura tev nepatīk!

 

Tu noteikti regulāri sastopi cilvēkus, kuri ir neapmierināti ar savu dzīvi. Tā var būt neapmierinātība ar attiecībām, darbu, kaimiņiem, dzīvesvietu – jebko! Pārsteidzoši, cik pacietīgi mēs varam būt pret lietām, kuras nedara mūs laimīgus un neuzlabo mūsu dzīvi.

Ja tu pajautāsi šiem neapmierinātajiem cilvēkiem, kāpēc viņi paliek attiecībās, kuras neapmierina; kāpēc viņi strādā tur, kur viņus neciena; vai kāpēc viņi vienkārši nemaina dzīvesvietu, tu visticamāk saņemsi vienu atbildi: “Vieglāk ir pateikt, nekā izdarīt”.

Taču tas nav attaisnojums, kurš ļauj mums dzīvot nepareizo dzīvi. Tā ir pārliecību sistēma.

Cilvēki, kuri uzskata, ka viņi ir pelnījuši sev labāko dzīvi, nez kāpēc neļauj šim apgalvojumam pietuvināt sevi tuvāk domai par to, ka viņi tās dēļ paši neko nedara. Doties rīta skrējienā ir vieglāk pateikt, nekā izdarīt. Katra labā lieta šajā dzīvē patiesi pieprasa pūles, taču tas nenozīmē, ka tev ir jāpiekrīt sliktākās kvalitātes dzīvei.

Labā ziņa ir tāda, ka pārliecību sistēmu var mainīt.

Kad mēs ticam, ka esam pelnījuši iekšējo mieru, nekāds šķērslis nevar traucēt mums to sasniegt.

Kad mēs uzskatām, ka esam pelnījuši veselīgas attiecības, nekādi apstākļi nevar mums traucēt tās izveidot.

Kad mēs esam pārliecināti, ka esam pelnījuši, lai mūs labi novērtē, mēs nepiekrītam darbam, kur mūs nepamana un ignorē.

Mēs esam pelnījuši tieši tik, cik vērti esam. Mēs esam pelnījuši to, lai nepiekristu nekam mazākam. Mēs piedzimstam ar savu vērtību, un mēs to paaugstinām līdz ar vecumu. Mēs palielinām to ar labu darbu, panākumu un progresa palīdzību.

Tāpēc pārstāj dzīvot dzīvi, kura tev nepatīk!

Pārstāj tikties ar cilvēku, kurš nesniedz tev laimes sajūtu. Aizej no darba, kurā tev nav patīkami. Atbrīvojies no toksiskiem draugiem, kuri nepriecājas par taviem panākumiem. Pārstāj dzīvot tur, kur tu nejūties droši, mierīgi un pārliecināti. Pārstāj dzīvot dzīvi, kurā nav progresa, bet ir tikai panīkums un rutīna.

Protams, to ir vieglāk pateikt, nekā izdarīt. Taču tu nesagaidīsi to brīdi, kad kāds atvieglos tavas darbības. Tu nepamodīsies no rīta un neieraudzīsi, cik pēkšņi viss ir kļuvis vienkārši. Ja tu dzīvosi ar pārliecību sistēmu, ka nekas neizdosies, tu iztērēsi savas dzīves gadus, lai garlaicīgi eksistētu.

 

Materiāli rakstam no portāla “Power of Positivity”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.