Sastāvdaļas
– 0,5 l krējuma
– 1 gl cukura
– 25 g želatīna
– 0,5 gl ūdens
– 300 g biskvīta
– zemenes
– kivi
Pagatavošana:
1. Biskvītu var nopirkt gatavu, vai pirms tam uzcept
2. Želatīnu aplejiet ar ūdeni, lai tas uzbriest, tikmēr var sagatavot pārējās sastāvdaļas.
3. Augļus nomazgā un notīra, sagriež gabaliņos. Arī biskvītu sagriež gabaliņos. Krējumu sakuļ ar cukuru.
4. Uzbriedušo želatīnu izšķīdina ūdens peldē un pievieno sakultajam krējumam. Ņemiet dziļu trauku un izklājiet to ar pārtikas plēvi.
5. Trauka dibenā liekat augļus, tad kārtu ar biskvītu, tad krējumu un tā kārtojiet, līdz beidzas sastāvdaļas.
6. Pārklājiet trauku ar pārtikas plēvi un liekat ledusskapī uz vismaz 3 stundām.