4.7 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sekss sabiedriskās vietās: 10 īsi, reāli stāstiņi. Padalies ar savējo!

 

sekss sabiedriskā vietā

Sekss publiskā vietā var būt ļoti uzbudinošs un kaislīgs, kamēr jūs nepieķer, un, kas ir vēl sliktāk, nearestēja par sabiedrisko normu pārkāpumu. Bet tik un tā, tas ir viens no seksa – punktiem katra sarakstā, kurš agri, vai vēlu piepildās.

Lūk, tikai 10 no lielā daudzuma stāstu, kur un kāds sekss publiskās vietās mēdz būt:

” Kādu reizi mēs ar ģimeni devāmies kruīzā un diskotēkā es iepazinos ar meiteni. No sākuma sekss sākās uz viena no klājiem, bet tad sāka līt lietus un kamēr pārvācāmies uz tualeti. Mēs nevarējām doties pie kāda no mums uz kajīti, jo tajās bija mūsu vecāki. Brīdī, kad viņa bija uz manis, kāds ienāca tualetē. Es no visa spēka centos viņu noturēt tā, lai viņas kājas nebūtu redzamas, ja kāds paskatīsies no apakšas. Bet mani centieni bija velti, ko viņa izdvesa tādas skaņas, kas neļāva pārprast par kabīnē notiekošo. Ienācējs noteica: ”Vecīt, tas nav kruti, nu nemaz nav kruti!”. Viņam noteikti skauda, jo es būtu teicis: ”Tā turēt, vecīt!” .”

 

”Mēs ar puisi bijām kinoteātrī, kad es pēkšņi uzbudinājos. Tur bija maz cilvēku un pirms mums neviena nebija. Es vienkārši uzrāpos viņam virsū un dabūju ko gribēju.”

”Reiz es tikos ar meiteni, kurai nebija aizspriedumu jautājumos saistībā ar seksu. Reiz es viņai pateicu, ka gribētu nodarboties ar seksu bibliotēkā. Tad, mācību gada beigās mēs nolīdām pašā tālākajā bibliotēkas stūri, starp grāmatu plauktiem. Tas bija kaut kas! Cilvēku bija maz, bet mums tik un tā vajadzēja uzmanīties un uzvesties ļoti klusu – jo tā taču bija bibliotēka.”

”Es biju uz kādu laiku izbraucis no valsts. Mana draudzene mani sagaidīja lidostā. Kad mēs bijām stāvlaukumā, viņa burtiski metās man virsū. Es attapos, kad mēs jau bijām uz automašīnas aizmugurējā sēdekļa. Mūsu mašīnai visi logi bija ciet un tas radīja tādu pašu efektu kā filmā ”Titāniks”. Es uztraucos par to, ka mūs pieķers. Bet tiklīdz viņa atsprādzēja manus džinsus, es varēju padomāt tikai par seksu. ”

publisks sekss

”Mums bija sekss brīvdabas kinoteātrī. Mēs gulējām uz paklājiņa, apsegušies ar pledu. Abi bijām uz sāna, tāpēc nevienam neradās īpašas aizdomas.”

”Vecākajās klasēs es mēdzu mājasdarbus pildīt sporta zāles ģērbtuvē. Reiz mana meitene nolēma nobastot stundu un atnāca pie manis. Mēs mīlējāmies dušā. Kopš tās reizes tā bija mūsu mīļākā nodarbība skolā.”

” Reiz es apciemoju savus vecākus uz savu dzimto ciemu un biju aizgājusi uz vietējo krogu. Tur es satiku savu bijušo un dzērumā mēs nolēmām atcerēties vecos laikus. Tas viss notika garderobē, kuras durvis vērās ciet tā, ka neviens mūs netraucēja. Un arī vēl bija agrs, lai dotos mājās.”

”Es satiku meiteni bārā un mums bija mežonīgs sekss tuvējā parkā. Bija agrs rīts un cilvēku praktiski nebija.”

”Man reiz bija seks autostāvvietā blakus baznīcai. Mēs ar puisi meklējām kādu klusāku vietiņu, kur nolikt mašīnu. Padomājām, ka nakts vidū pie baznīcas neviena nebūs. Un mums izrādījās taisnība. Man par to vajadzētu kaunēties, bet mēs abi neesam ticīgi, tāpēc jūtamies normāli.”

”Mēs ar manu meiteni devāmies ik rīta skrējienā, kad pēkšņi mūs pārņēma kaisle. Viss notika parkā, turpat zālītē. Neskatoties uz to, ka tikko bija nolijis. Tas bija slideni un netīri gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.”

avots: soulpost.ru


 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.