6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

3 augusta produkti, kuri var aizstāt medikamentus

 

augusta produkti

 

1. Brūklenes nierēm un sirdij.

Brūklenes satur tādus ķīmiskos savienojumus, kas ir ļoti līdzīgi hinolonu grupas antibiotikām (īpaši efektīvi nieru un dzimumceļu ārstēšanai).
Īpašās olbaltumvielas, kas atrodās brūkleņu mizā, neļauj baktērijām nosēsties uz nieru un urīnpūšļa epitēlijām.
Brūkleņu lapu novārījums ir labākais līdzeklis, kas noņems tūsku no jūsu sejas un kājām.
Brūkleņu novārījums ir lielisks pie saaukstēšaqnās un, ja jums ir spēcīgs klepus. Olbaltumvielas, kas atrodas brūklenēs, neļaus infekcijai no brinhiem nokļūt tālāk- plaušās.
Glikozīdu arbutīns- tas ir ne tikai laba urīndzenoša viela, bet arī tas paplašina asinsvadus un kapilārus (līdzīgi kā sirds glikozīdu preperāti).
Ja jums bieži lēkā asinspiediens, tad vienmēr nēsājiet līdzi termosu, kurā būs brūkleņu uzlējums. Uz divām glāzēs saldētu, vai svaigu ogu, uzliets viens litrs verdoša ūdens, noturiet nakti un no rīta jūsu asinspiediena ”zāles” būs gatavas. Dzeriet to reizi dienā, stundu pēc ēšanas.
BET: ja jūs jau lietojiet antibiotikas, vai sēru saturošus preperātus (biseptolu, vai sulfadimezīnu), tad labāk neaizraujieties ar brūkleņu morsa dzeršanu, jo brūklenes pastiprina šo zāļu darbību kā arī asinis šķīdinošu preperātu darbību- tādu kā aspirīns un varfarīns.
2. Ķirbis aknām.

Uz ķirbju sēklu ekstrakta un eļļu bāzes gatavo daudzus žulti dzenošus preperātus, kurus pēc tam par lielu naudu pārdod aptiekās. Tad kāpēc tērēt naudu, ja patreiz aknu ”tīrītāji” ir pieejami jūsu piemājas dārziņos..
Svaigi spiesta ķirbju sula, ilgstoši lietojot, lieliski palīdz, ja ir traucēta vielmaiņa, vai arī, ja ir cukura diabēts.
Dietalogi iesaka izdzert glāzi svaigi spiestas ķirbju biezsulas pirms sātīgām ēdienreizēm. Sula pasargās jūsu aknas un urīnpūsli no stresa ko sagādās treknu un stiptu ēdienu lietošanas.
Ķirbjos ir daudz cinka sāļu,kas uzlabo potenci. Tā kā ķirbju biezzupas, salāti noķirbjiem, vai ķirbju plācenīši var būt pēc iespējas biežāk uz jūsu galda.
Ķirbju mīkstumā ir ļoti daudz D vitamīna.
3. Āboli imunitātei.

Cepti āboli uzlabo kuņģa darbību.
Ābolu sula uzlabo vielmaiņu.
Saldzskābi zaļie āboli satur daudz dzelzs, šis mikroelements ir ļoti svarīgs asinīm.
Ābolu sēklas satur daudz joda: 5-6 ābolu sēkliņas satur nepieciešamo joda diennakts devu. Dienā noteikti vajag apēst 2 lielus, vai 3-4 nelielus ābolus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.