3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Izlasi! Kāpēc sievietes gultā ir kompleksainas un nemākulīgas būtnes?

 

love_wallpapers-10 Kā norāda eksperti, sievietes, kuras internetā iecienījušas rakstīt sirsnīgus tekstiņus par attiecībām ar domu, ka ir viszinošākās, viņiem izsauc smaidu. Viņas prātīgi, ar iemuti slaidajos pirkstos, spiež par vīriešiem, par kuriem zina visu un ar vienas uzacs kustību spēj katru no viņiem nolikt pie savām kājām.

Tomēr tas viss ir tikai vēlamā uzdošana par esošo. Patiesībā vidējā sieviete gultā ir visnotaļ kompleksaina un nemākulīga būtne! Tādēļ eksperti portālā Otvetnavse izkliedējuši vairākus mītus un skaidrojuši kāda patiesībā ir situācija ar sievietēm un seksu.

Vīrietim esot jābūt priecīgam jau par to, ka sieviete piekritusi pārgulēt ar viņu Nē, viņam par to nav jāpriecājas. Mēs nedzīvojam 19.gs. Lielbritānijā, kur par normu tika uztverts seksa laikā aizvērt acis un domāt par Angliju. Sieviešu ķermeņa ieplakas un caurumiņu protams ir jauki, tomēr, guļot nekustīgi, no tām nav nekādas jēgas. Vīrietim jūs nav jāapkalpo kā salona – viņam gribas seksu ar abpusēju kaisli. Galu galā, viņš arī bāž, cenšas, mokas – kāpēc gan jūs tajā laikā guļat un skatāties griestos? Jāsaprot, ka sekss ar sievieti bez iniciatīvas īpaši neatšķiras no seksa ar gumijas lelli, kas nopirkta intīmpreču veikalā.

Vīrietim pašam jāsaprot kā likt sievietei justies labi Šāda sievietes pārliecība ir kārtīgs murgs katram vīrietim. Iedomājieties – jūsu vīrietis no sirds vēlas jums sagādāt baudu, stundu jūs baksta, bet rezultāta nav. Tajā pat laikā jūs simulējiet, ka neko negribat, bet domājiet: “Nu ne tur taču, vajag lēnāk un citā nostūrī. Un biežāk!” Bet jūs turpiniet klusēt un uz jautājumiem par to kā bija, izspiežat smaidiņu. Jāsaprot, ka vīrietim nav pienākums pašam saprast par visām jūsu mīļākajām pozām un erogēnajām zonām. Jo īpaši, ja viņam ar jums sekss ir pirmo vai otro reizi. Iesakiet, kas jums patīk nevis klusējiet! Un nevajag arī kautrēties runāt par seksu, ja ar to nodarbojaties!

Minets? Nav nekā vieglāka! Sievietēm liekas, ka vien fakts, ka viņu cēlajās mutēs nonācis “riebīgais” vīrieša penis, jau būtu jāizsauc vīrietim vētrainu ejakulāciju. Viss protams ir nedaudz sarežģītāk. Nevelti sievietes stāsta, ka kunilings jāveic ilgi un apdomīgi. Ar minetu ir tieši tas pats! Tas nav ātrs process. Un vispār – vīrietis sievietē sasniedz orgasmu krietni ātrāk nekā viņas mutē. Nevajag arī tā sniegšanas ietvaros veikt pauzi un pajautāt: “Nu, kā?!” Tas gan attiecas arī uz stipro dzimumu.

Bez mazgāšanās dušā nekas nesanāks! Arī bez mitrinošā sejas krēma, kondicioniera matiem un pūdera Sievietes ir dažādas, tomēr absolūtais vairākus daiļā dzimuma pārstāvju vienmēr uzskata, ka ir pārāk netīras lai nodarbotos ar seksu. Protams, ja jūs visu dienu 30 grādu karstumā esat skrējusi vai krāvusi cementa maisus, tad uzreiz pēc tam nodarboties ar seksu droši vien nebūs patīkami. Bet ja jūs vienkārši esat 8 h pabijusi birojā ar kondicionieri, nesvīdāt un nesmērējāties, bet vīrietis piedāvā jums fiksu seksu pēc darbdienas, tad atteikumam īsti nav iemesla. Un ja tiešām uz dušu jāiet, bet vīrietis jau gatavs seksam, pacentieties nomazgāties tiešām ātri – pāris minūtēs. Nevajag ielēgties vannasistabā uz stundu. Lai cik sakopta jūs neiznāktu, pa to laiku vīrietim jau visa gribēšana būs pārgājusi.
 
Ja vīrietis pēc seksa neapskauj un nerunā ar sievieti, viņš viņu nemīl Pēc ejakulācijas vīrietim asinīs sāk veidoties milzīgs daudzums dažādu ķīmisku reakciju, no kurām daļa izraisa miegainību. Zinātniekiem nav īsta skaidrojuma kāpēc tā, bet fakts, ka tā ir, paliek. Nevajag dusmoties uz vīrieti ja pēc seksa viņš nav spējīgs uzreiz ar jums sākt romantisku diskusiju par attiecībām. Jāatceras, ka vīrietis seksā iztērē daudz spēkus un enerģiju, jo viņš aktīvi kustinājis rumpi, gurnus un pirkstus. Tā kā labāk vien apskaujiet viņu pati. Bet ja viss dzimumakts noticis pēc garas darbdienas, tad nav skaidrs uz ko jūs ceriet – ļaujiet viņam pagulēt. Un varbūt no rīta viņš jums par to pagatavos brokastis. Bet ja tiešām mīl, tad arī brīvdienās dažreiz gan apskaus, gan parunās.
 
Ja man sāp, es cietīšos, lai viņam ir labi Pirmkārt, šāda varonība nevienam nav vajadzīga. Vīrieši nav neģēļi un nevēlas kādam darīt pāri. Otrkārt, vīrieši nav muļķi un var noprast pēc jūsu sejas izteiksmes, ka izjūtat nevis orgasmu, bet sāpes. Ja sekss izraisa sāpes, to nekavējoties jāsaka vīrietim. Vīrieši māk atrisināt problēmas, tā kā jūs kaut ko izdomāsiet. Veiksmi seksā!
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.