8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kāpēc būtu jāapprec izlaidīgu sievieti?

 

izlaidīga sieviete

Pirms pāris dienām Dievietei.lv jau informēja par to

Uzzini pēc kādām pazīmēm var atpazīt un atmaskot izlaidīgu sievieti!

. Tagad piedāvājam jums uzzināt kāpēc šādu daiļā dzimuma pārstāvi būtu jāapprec!

Kā zināms, cilvēki izvēloties sev dzīvesbiedru meklē tādu, kuram ir iespējami maz nepilnību. Tādejādi viņi pieļauj pamatīgu kļūdu!

Visi zina, kā ir dzīvot ar sievieti, kura vienkārši ļaujas straumei. Viņa nekad nedusmojas un nemet jums izaicinājumus. Viņa jūs nekritizē. Ar viņu vienmēr ir komfortabli. Viņa ir mīļa un labsirdīga. Un ļauj jums darīt visu ko sirds kāro!

Ar pretēja tipa sievietēm nav tik vienkārši. Viņas nepriecājas par to kas viņām ir, bet vēlas to ko ir pelnījušas. Un arī no vīrieša sagaidīs daudz vairāk! Viņas var ar jums sākt strīdēties pašā nepiemērotākajā brīdī un viss tikai tāpēc, ka viņas ir kaislīgas, rūpīgas un emocionālas.

Bezkaislīgs vīrietis bez iniciatīvas izvēlēsies pirmo aprakstīto sieviešu tipu, jo nav gatavs veikt jebkādu ieguldījumu nekur, kur nu vēl paša attiecībās. Viņš nevēlās strīdus un ļauj attiecībām pārvērsties rutīnā, kuras turpinās tikai ieraduma pēc vai tāpēc, ka “grūti sadalīt īpašumus”, vai arī “bērnu dēļ”.

Tomēr īsts vīrietis jau nojauš – sieviete ar raksturu ir pareizā izvēle! Ar tādu nevienmēr ir viegli, bet tas tikai tādēļ, ka viņa vienmēr tiecas pēc paša labākā. Ja vīrietis to aptver, tad ar laiku šādas attiecības kļūst daudz ciešākas un veselīgākas. Par spīti visam, šāda tipa “izlaidīgas” sievietes pamest neviens vīrietis nevēlas, jo viņa neļauj dzīvē atslābt un liek vienmēr tiekties uz ko vairāk.

Lai arī viņas parasti dēvē par “jukušām” un “izlaidīgām”, jāņem vērā, ka neviena cita jūs tik ļot nemīlēs kā šī “jukusī k*ce”. Ar tieši viņām būs vieglāk veikt filozofiskas sarunas un piepildīt savas ambīcijas. Un lai arī ar viņu nekad nebūs viegli, ar viņu nebūs arī garlaicīgi.

Kādi ir iemesli apprecēt izlaidīgu sievieti nevis vienkāršo un pelēcīgo?

1. Viņa reti jums teiks to ko jūs cerat dzirdēt. Un bieži izrādīsies, ka viņai ir taisnība!
2. Izlaidīga sieviete no jums pieprasīs cieņu pret viņu un pašam pret sevi.
3. Viņai ir savs viedoklis par politiku un iespējams tas atšķirsies no jūsējā.
4. Viņas acis sāk mirdzēt kad runa sāk iet par lieliem plāniem, ceļojumiem vai pirkumiem.
5. Viņa neļaus jums savus talantus atstāt dīkstāvē.
6. Viņa liks jums censties sasniegt ko vairāk katru dienu.
7. Jums ar viņu šad tad nāksies pacīnīties.
8. Viņas talanti ir vienlīdzīgi jūsu, iespējams pat pārāki.

Tikai gudrs vīrietis saprot, ka viņam nepieciešama sieviete, kura ir gudrāka par viņu. Tikmēr muļķis šādu situāciju uzskatītu par nepilnību.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.