1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Seksa padomi, lai tu varētu noturēt savu vīrieti

 

seksīgie padomi

Ceļš uz vīrieša sirdi, kā zināms, iet caur vēderu, bet, lai patiesi viņu noturētu pie sevis, nepieciešams arī labs sekss. Un šis nav mēģinājums “seksualizēt”, intīmā dzīve patiesi ir ļoti svarīga sastāvdaļa stiprām attiecībām un ģimenes laimei. Tālāk doti 5 padomi, kas palīdzēs padarīt seksu par labāko no labākajiem.

  1. Kēgela vingrinājumi palīdz aizturēt vīrieti burtiskā nozīmē 🙂 Trenējot vaginālos muskuļus, sasprindzini viņa locekli, kamēr viņš kļūst vai traks no baudas. Tici, šis ir patiešām iedarbīgs veids. Un nevajag izdomāt ekstremālas vietas vai pozas – vienalga, kur, bet svarīgi – kā. Paņem ar kvalitāti!
  2. Ar kājām aptver viņu tik stipri, cik vien iespējams, tiešā veidā neļaujot viņām nekur aizmukt. Saspied potītes un piespiedies ciešāk. To var darīt arī mīlējoties stāvus, bet, ja viņam ir grūti noturēt tavu svaru, un, ja tas novērš uzmanību, tad ieņemiet misionāru pozu. Tāda “saķeršanās” nodrošinās dziļāku iespiešanos un viņš nepaliks vienaldzīgs.
  3. Neaizmirsti par jātnieces pozu. Vīriešus gluži vai hipnotizē krūtis, kas ar kustās vienā ritmā ar jums, un neaizmirsti par izlaistajiem matiem! Vēl vairāk, šajā pozā tu varēsi kontrolēt situāciju, bet viņš ir pilnībā tavā varā. Jātniece ar viņam pagriezu muguru arī nav slikti, bet tā tu nevari redzēt viņa emocijas. .
  4. Orālais sekss – griez, kā gribi, bet vīrietim pilnai laimei tas ir vienkārši nepieciešams. Un, ja tu iemācīsies to darīt kvalitatīvi, tad viņš aizmirsīs par citu sieviešu eksistenci. Neliedz viņam šo baudu, un tu iepazīsi visus tādu attiecību labumus.
  5. Pieslēdz viņu rokudzelžos! Tā viņš patiešām neaizbēgs 🙂 Bet katrā jokā ir sava daļa patiesības. Mīlestību ir grūti atrast un vēl grūtāk noturēt, tā kā dažādo savu seksuālo dzīvi, ienes tajā nedaudz spontanitāti un spēles.

 

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.