3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

9 gadu vecumā viņa ir izdarījusi daudz vairāk nekā dažs pieaugušais pa visu dzīvi

 

Kad es sastopu cilvēkus, kuri apgalvo, ka kaut kā nozīmīga sasniegšanai viņi ir par jaunu, vai viņiem ir nepietiekami spēka, līdzekļu un iespēju, es uzreiz atceros šo mazo meiteni ar lielo sirdi. Viņu sauc Heilija Forta. Viņai ir tikai 9 gadi, bet pateicoties viņas milzīgajam entuziasmam un, iespējam, nedaudz naivajai ticībai brīnumiem, viņai ir izdevies sasniegt to, ko daudzi pieaugušie nesasniegs visas dzīves laikā. Šī burvīgā meitene ir palīdzējusi ļoti daudziem, kuriem šī palīdzība ir bijusi ļoti vajadzīga.

Meitenes ikdiena ļoti atšķiras no viņas vienaudžu ikdienas. Heilija visu savu brīvo laiku velta mobilo patversmju būvniecībai bezpajumtniekiem, kā arī audzē dārzeņus priekš viņiem.

Jau no agras bērnības meitene juta līdzi visiem, kuriem bija grūtāk kā viņai. 5 gadu vecumā viņa palūdza mammai, lai tā nopērk sviestmaizi bezpajumtniekam.

1

Kopš tās dienas, Heilijas mamma atbalsta savu meitu it visās, viņas labdarības izpausmēs.

2

Saprotams, Fortu ģimene nebūvē villas bezpajumtniekiem, bet gan nelielas būdiņas, kurās var pārlaist nelabvēlīgus laika apstākļus un justies kā ”Dieva azotē”. 

3

Katra, šāda mājiņa, Heilijas mammai izmaksā apmēram 300 dolārus. 

4

Vecāki nodrošina meiteni ar visu nepieciešamo un sniedz dažus padomus, bet ar pārējo meitene lieliski tiek galā pati. 

5

« Tas nav pareizi, ka mūsdienās ir cilvēki, kuriem nav jumta virs galvas. Es uzskatu, ka katram ir jābūt vietai, kuru viņi varētu saukt par savām mājām.», – saka Heilija

6

Šogad meitene cer izaudzēt 113 kilogramus dārzeņu, kurus nogādās uz 12 patversmēm. Kā arī, iegādāties veselu tonnu ar ķermeņa kopšanas un higiēnas precēm, kuras bezpajumtniekiem ir tik ļoti nepieciešamas. 

7

Katrs no mums var mazajai Heilijai palīdzēt pērkot viņas mantas vietnē Amazon, vai arī apmeklējot viņas saitu GoFundMe

8

avots: ofigenno.cc

 

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.