2.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

5 lietas, kurām vienmēr ir jābūt kosmētikas maciņā

 

chemicals-in-cosmetics

Kāpēc maciņā nēsāt līdzi visu savu kosmētiku? Mūsu padomi palīdzēs tev izvēlēties tikai pašus nepieciešamākos beauty – līdzekļus, kuri varētu tev noderēt jebkurā mirklī.

Skropstu tuša. Ja pēc darba tu steidzies uz tikšanos, vienkārši uzliec vēl vienu skropstu tušas kārtiņu. Izvēlies par labu ogļu melnajai tušai: tā padarīs tavu acu skatienu pievilcīgāku.

Tumšs kontūrzīmulis. Ar tā palīdzību var uzzīmēt acu kontūrlīniju vai uztaisīt smoky eyes. Un acu ēnas nebūs nepieciešamas!

Konsīleris. Izvēlies krāsu, kas pilnībā sakrīt ar tavas ādas dabīgo toni. Ar to tu jebkurā mirklī vari nomaskēt tumšos lokus zem acīm vai arī ādas sīkās nepilnības. Neizvēlies pārāk gaišu konsīleri, tas tikai izcels pumpas un grumbiņas.

Hailaiters. Tu vari uzlikt to uz plakstiņiem acu ēnu vietā vai arī izcelt vaigu kaulu augšējo daļu, lai piedotu sejai mirdzumu.

Sarkana lūpu krāsa. Labākais veids, kā izveidot izteiksmīgu un seksuālu tēlu – uzkrāsot lūpas ar sarkanu lūpu krāsu. Turklāt to var izmantot vaigu sārtuma vietā: vienkārši uzliec to uz vaigu kauliem un vienmērīgi izsmērē ar pirkstiem.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.