1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

10 veiksmīga flirta noteikumi – vēlamam iznākumam

 

7-cosas-soltera-debe-saber-1-1024x6821

Kas ir flirts? Tas ir verbālo un neverbālo darbību kopums, ar kuru palīdzību mēs izrādām ieinteresētību otrā cilvēkā. Flirts ir interesants, drošs un dabisks!

10 pareiza flirta ieteikumi:

10. Flirtējiet ar pozitīvu noskaņojumu.
Flirtējoši cilvēki lielākoties ir pārliecināti par sevi un nebaidās riskēt. Dariet visu ar entuziasmu un pozitīvu noskaņojumu!

9. Sāciet sarunu.
Labākā frāze sarunas uzsākšanai ir vienkāršais “Sveiki!”. Aprunājieties par to, kas jums šobrīd ir apkārt, uzdodiet jautājumu, palūdziet palīdzību vai izsakiet savu viedokli par kaut ko.

8. Izbaudiet flirtu.
Esiet jautri, bezrūpīgi un atbrīvoti. Nodemonstrējiet humora izjūtu vai jebkuru savu talantu visā tā krāšņumā.

7. Izmantojiet aksesuārus flirtam.
Labākie aksesuāri šim nolūkam ir mājdzīvnieks, neparastas rotas, parfīms, T- krekls ar skolas vai augstskolas nosaukumu, kurā jūs mācījāties, izteiksmīga kaklasaite, interesanta grāmata vai žurnāls.

6. Uzvedieties kā mājas saimnieks.
Jebkurā ballītē vai tamlīdzīgā pasākumā centieties uzvesties kā mājas saimnieks, nevis viešņa. Negaidiet pasīvi stūrī, izrādiet viesmīlību!

5. Izdariet pirmo soli.
Pienāciet tuvāk, izsakiet komplimentu, nodibiniet acu kontaktu vai vienkārši sasveicinieties ar cilvēku, ar kuru jūs vēlētos tuvāk iepazīties.

4. Klausieties.
Jums ir divas ausis un tikai viena mute, tāpēc jums ir divreiz vairāk jāklausās, nekā jārunā. Mācieties klausīties aktīvi un uzmanīgi.

3. Nodibiniet acu kontaktu.
Centieties, lai jūsu acu skatiens būtu maigs un labsirdīgs. Nekādas caururbšanas ar acīm vai spriedzes skatienā – tie atgrūž.

2. Izsakiet komplimentus.
Tas liks sarunu biedram (biedrenei) saprast, ka jūs ievērojāt katru detaļu viņa (viņas) izskatā. Tikai sakiet komplimentu godīgi un patiesi. Tas var novest pie negaidītiem rezultātiem!

1. Smaidiet!
Smaids ir lipīgs! Turklāt tas padarīs jūs atvērtākus, seja kļūs pievilcīgāka. Pamēģiniet!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.