10.6 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Padomi, kas tev palīdzēs vieglāk pārdzīvot nelaimīgu mīlestību

 

Kumpulan-Gambar-Orang-Sedih-menangis 1. Skaidri jāiztēlojas mērķis darbam ar sevi – brīva pārliecināta par sevi cilvēka, kuram atvērtas visas iespējas, tajā skaitā arī brīva iespēja seksuālā partnera izvēlē.

2. Jāatceras un no jauna jāizdzīvo sajūta būt brīvam no citiem cilvēkiem, patstāvīgam un pašvērtīgam, iztēloties, cik jauki ir pašam rīkoties ar savu ķermeni un dvēseli, nebūt atkarīgam no citu skatiena vai telefona zvana.

3. Dzīve – tas ir teātris, un jūs variet nospēlēt jebkuru lomu. Variet iedomāties sevi kā laimīgu Kazanovu, kurš bauda dzīvi ( meitene var sevi iedomāties par maitu, kura izmanto vīriešus savai labsajūtai). No šīs spēles atkarīga visa turpmākā dzīve. Iemiesojieties jaunā veidolā un jūs pārvērtīsieties no skumstoša mīlnieka par laimīgu cilvēku.

4. Var paskatīties uz situāciju, it kā no sava drauga puses ( kurš labi pret jums attiecas). Tāds cilvēks varētu ar vēsu prātu iezīmēt jūsu bijušā iemīļotā nepilnības, vājības, rakstura defektus un audzināšanas, viņa rīcību. Tagad iedomājieties, kā tāds brīnišķīgs cilvēks kā jūs, varēja pieķerties pie tik necienīga.

5. Jāsaprot savs pašnovērtējums, pārliecinātu par sevi cilvēku cenšas katrs iegūt. Un gadās, ka upuris un bende mainās vietām, un tas, kurš pametis savu draudzeni cenšas viņu atkal iegūt.

6. Ja stingri esiet nolēmis šķirties, tad dariet to viennozīmīgi un neatgriezeniski. Nekāpiet divreiz uz viena un tā paša grābekļa.

7. Atrodiet jaunu mīlestību, jums radīsies iespēja satikt savu īsto ideālo partneri.

8. Jaunas tikšanās, jaunas sejas, jaunas emocijas – tas viss palīdzēs aizmirst savas bēdas un iegūt jaunu interesi par dzīvi.

9. Doties atvaļinājumā, aizbraukt kaut kur tālu no vietas un lietām, kuras jums atgādina par iepriekšējo mīlestību.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.