2.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Skūpstīt kaklu, ceļgalus, vai vēderu? Erogēno zonu horoskops visām zodiaka zīmēm

 

Classic-Neck-Kiss

Auns

Auna zīmē dzimušajiem īpaši jutīgas zonas ir seja un galva.

Aunus iepriecina maigi glāsti pierei, rotaļas ar matiem vai pieskārieni galvas ādai, to masējot vai vienkārši sukājot matus.

Ar pirkstiem viegli paberzējiet Auna deniņus, lēnām pieskarieties matiem – un, lūk, notiek brīnums, Aunā ir pamodusies ugunīga kaisle!

Tāpat šīs zīmes pārstāvji izbaudīs vieglu kodienu ausī vai karstas elpas pūšanu ausī, kas īpaši satraucoša šķiet sievietēm.

Viegli kodieni lūpas, jo īpaši, augšlūpā, kas saistīta ar divām citām ļoti erogēnām ķermeņa zonām, par kurām visi jau tāpat zina, kaisles dzirksteli uzpūtīs īstās liesmās.

Kā panākt, lai pār Auna sievietes muguru pārskrien skudriņas? Viegls skūpsts uz plakstiņiem ir pietiekams iemesls, lai tā notiktu.

Auna zīmē dzimušām sievietēm itin labi patīk bārdaini vīrieši, jo viņas izbauda rugāju berzēšanos pret vaigu. Bet arī svaigi skūtajiem nevajadzētu raizēties, jo pietiek pieskarties viņas lūpām ar pirkstiem.

Lai iekarsētu Auna vīrieti, vērts pieskarties viņa lūpām, ar pirkstiem it kā velkot apļus. Viņa reakcija būs pārsteidzoša – bet nesakiet, ka netikāt brīdināta!

Vērsis

Vēršu jutīgākā ķermeņa daļa ir kakls. Viņus uz satraukt, viegli glāstot kaklu no muguras virzienā uz zodu. Lieliski iedarbojas arī skūpsti.

Iespējas sniegt šādus it kā nejaušus pieskārienus ir bezgalīgas. Piemēram, sakārtojot vīrieša kaklasaiti, var ļaut pirkstiem viegli pārslīdēt jutīgajai zonai. Būsiet pārsteigta, cik vētraina reakcija sekos šķietami nevainīgajam pieskārienam!

Esot pludmalē, viegli pieskārieni Vērša sievietes kaklam – gluži kā birstoši smilšu graudiņi – signalizē Vērša sievietes smadzenēm, ka tuvojas prieka brīdis un patīkama satraukuma pilni mirkļi.

Guļamistabas intimitātē tieši kaklam jāpievērš īpaša uzmanība.

Kaislīgi skūpsti un viegli kodieni kaklā ļoti uzbudina Vērša sievietes, tikai vīrietim jārīkojas lēnām un nepiespiesti, neliekot lietām notikt pārlieku ātri.

Dvīņi

Ļoti erogēna Dvīņu ķermeņa daļa ir plaukstas. Īpaši Dvīņu sievietēm lielu baudu sagādā roku un plaukstu skūpstīšana.

Vēlies satraukt Dvīņa zīmē dzimušu vīrieti? Vēlies redzēt, kā vinš kūst gluži kā sniegavīrs pavasara saulītē tuksneša vidū? Pasūkā viņa pirkstus, lēnām, vienu pēc otra…

Lēns glāsts, pārlaižot roku partneres delmam, Dvīņa sievietei šķitīs neatvairāms.

Pieskāriens, kas ir tik viegls, ka viņa to gandrīz nejūt, raisīs patīkamas trīsas visā ķermenī un uzbudinās itin visu erogēno zonu nervu galus. Rotaļīgi paglāstot Dvīņu (vienalga – sievietes vai vīrieša) pirkstu galus, tiks panākts tikpat satraucošs efekts.

Skūpsti delnas iekšpusē būs īpašs baudījums. Interesanta un provocējoša variācija – ļaut mēlei un lūpām lēni slīdēt no elkoņa līdz pat plecam. Partneris ātri vien sajutīs šīs rotaļas efektu!

Vēzis

Vēžiem – gan sievietēm, gan vīriešiem – milzīgu baudu sagādā dziļi un izjusti skūpsti, izmantojot mēli un zobus. Vēža zīmē dzimušie var skūpstīties līdz pat orgasma sasniegšanai!

Tomēr visjutīgākā Vēža ķermeņa daļa ir krūtis. Gan vīriešus, gan sievietes ļoti satrauc pieskārieni krūšu galiem, maiga knaibīšana ar lūpām vai pirkstiem.

Krūšu apakšējās daļas glāstīšana ar vieglām pirkstu kustībām vai pirkstu galiem modina intensīvu seksuālu vēlmi. Vēžiem arī patīk, ja to krūšu galus tur starp diviem pirkstiem un pavirpina kā uzvelkot pulksteni. Pat vēlākā priekšspēles daļā viegls pieskāriens krūtīm vai krūtsgaliem baudu vēl jo vairāk palielinās.

Mazs noslēpums sievietēm, kuru mīļotais dzimis Vēža zīmē: slidiniet roku pāri viņa krūtīm, tik tikko pieskaroties ādai. Visi matiņi uz viņa ķermeņa sacelsies stāvus, parādot, cik satraukts viņš ir. To turpinot, liksiet vīrietim no baudas izkust.

Lauva

Lauvām, pirmkārt, īpaši svarīga ir pēc iespējas greznāka, neikdienišķāka vide – to var panākt ar dažām svecēm krāšņos svečturos, zīdainu purpurkrāsas gultasveļu un citām niansēm, kas pārceļ ārpus ierastā. Kā iesākt jutekliskās rotaļas?

Tās var iesākt, piemēram, vannasistabā. Pamēģiniet nomazgāt Lauvas muguru ar sūkli, kamēr āda kļūst sārta. Mugura turklāt ir īpaši jutīga erogēnā zona.

Lēnām slidiniet rokas pa sava mīļotā cilvēka muguru, līdz pat tās lejasdaļai un, pirms tās atkal pārcelt augstāk līdz kaklam, īpašu uzmanību krustu rajonam. Jūsu Lauva murrās kaķis un, visticamāk, uzaicinās jūs viņam pievienoties.

Gultā viegli pakasiet Lauvas muguru. Tas viņu pacels nebijušos kaisles un vīrietības augstumos.

Ja vēlaties uzbudināt Lauvas zīmē dzimušu sievieti, varat ar kašmira šalles bārkstīm paglāstīt viņas muguru no pleciem līdz pat pēcpusei.

Rotaļu var turpināt ar nelielu matu suku vai pūdera otu, kādu frizieri izmanto, lai notīrītu no ādas liekos matiņus vai uzklātu talka pūderi. Veiciet to pašu ceļu, visvairāk uzmanības pievēršot krustiem. Tā atklāsies visa Lauvenes kaisle!

Jaunava

Ja vēlaties satraukt Jaunavas zīmē dzimušo, vienmēr uzmanība jāpievērš vēderam. Maģiskais rajons ir no kaunuma kaula līdz pat krūšu augšējai daļai, ar visiem tā pakalniem un ielejām, un pieskārienus šai zonai Jaunavas patiesi izbauda.

Šīs ķermeņa daļas varat izpētīt ar pirkstiem, slidinot tos augšup un lejup, ar vienkāršiem glāstiem, ar mēli vai pat viegliem pieskārieniem ar matiem.

Īpaši smalkas izjūtas šajā ķermeņa daļā, kas Jaunavām šķiet tik ļoti satraucoša, var izraisīt, vienkārši ar nagiem viegli aizskarot vēderu. Ja darīsiet to jutekliski, rezultāti nebūs ilgi jāgaida!

Jutekliski iepriecinājumu savai Jaunavas zīmē dzimušajam partnerim vai partnerei tāpat varat sniegt, šo ķermeņa daļu viegli skarot ar saziepētu sūkli, jo īpaši, ja dušas želeja vai ziepes būs ar ziedu smaržu, bet vannas ūdens – tīkami silts.

Jaunavām tāpat patīk sajūtas, kādas uz vēdera rada dušas ūdens, jo īpaši, ja sieviete sēž jums klēpī.

Gultā ar apļveida kustībām tuvojaties nabas rajonam un tādā pat garā turpiniet. Piespiežat mēles galu tieši pie nabas un nepārtrauciet kustības. Sieviete uzbudināsies ātrāk, nekā varējāt iztēloties!

Svari

Svariem ļoti jutīga ir muguras un sānu lejasdaļa, kā arī sēžamvieta. Dejojot vai dodoties romantiskā pastaigā, maigi noglāstiet sievietes krustus.

Intīmākos brīžos, ļaujiet rokām slīdēt pāri sēžamvietas apaļumiem un turpiniet glāstiet arvien augstāk līdz pat pleciem.

Ar vieglu spiedienu uz ādas turpiniet glāstus atkal virzienā uz leju. Svari vai mirs no vēlēšanās turpināt ar ko vairāk!

Svaru zīmē dzimis vīrietis īpaši satraucas, ja partneri pieskaras viņa krustiem ar krūtīm. Viņai pat nav jādara tas divreiz – reakcija būs negaidīti strauja!

Sēžas apaļumi ir īpaši erogēna zona visiem Svaru zīmē dzimušajiem. Svaru sievietēm patīk masāža, glāsti un pat viegli kniebieni tieši šajā rajonā.

Svaru sievietēm arī patīk poza, kurā partneris var apbrīnot viņas sēžamvietu no mugurpuses.

Turklāt vēl daudziem Svaru zīmes pārstāvjiem ir īpaši apaļīgas un pievilcīgas pēcpuses, tāpēc, mīlējoties ar šajā zīmē dzimušu dāmu, neaizmirstiet izmantot visu īpašo paņēmienu arsenālu.

Skorpions

Skorpionu galvenā erogēnā zona, pat salīdzinot ar kaislīgākajiem jebkuras citas zīmes pārstāvjiem, ir dzimumorgāni. Vīrieti vienkāršs pieskāriens šai rajonā pārvērtīs par seksa gigantu.

Skorpions uzbudinās pat no tā vien, ka virs bokseršortiem uzvilcis cieši piegulošas bikses! Tātad sievietes var šo faktu izdevīgi izmantot.

Runājot par sievietēm un jutekliskām rotaļām, eksperti atzīst, ka Skorpiona zīmē dzimušas dāmas arī viegli uzbudinās, turklāt tas var notikt arī bez partnera. Viņu dzimumorgānu rajons ir tik jutīgs, ka, pat sakrustojot kājas un viegli tās paberzējot, tās var gūt ievērojamu baudu.

Nekas pasaulē Skorpionu nepadara tik laimīgu kā orālais sekss, un tas attiecas uz abiem dzimumiem.

Tātad attiecībā uz Skorpioniem nekādus īpašus trikus pat nevajag zināt, izņemot to, kur atrodas partnera intīmie orgāni!

Strēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimušām sievietēm īpaši jutīga vieta ir gan gurni un augšstilbi, gan arī mati. Spēlējieties ar tiem, glāstiet un sukājiet, viegli tos paraujiet, un efekts neizpaliks.

Sieviete Strēlnieks murrās kā kaķēns. Un vēl kāda lieta… Turpiniet to labu laiciņu, un viņas kaislība uzliesmos kā sausa zāle pavasarī.

Vīrietis Strēlnieks ir ļoti jutīgs dzimumorgānu rajonā, skūpsti to rajonā viņu ļoti iepriecinās.

Vēl lielāku baudu sagādās pieskārieni ar mēli augšstilbu iekšpusei līdz pat gurniem. Viegliem glāstiem gurnu zonā būs tāds pat efekts.

Gan vīrieši, gan sievietes, kas dzimuši Strēlnieka zīmē, izbaudīs masāžu ar karstu eļļu. Masējot izmantojiet apļveida kustības ap gurniem un vertikālas kustības uz augšu un leju pa stilbiem.

Ar nagiem pieskarieties gurnu iekšpusei – tas radīs erotiskas trīsas visā muguras garumā. Tikai ņemiet vērā, ka partneris šo masāžu ilgi negribēs beigt un bieži lūgs atkārtot!

Mežāzis

Mežāžiem patīk, ja draudzene viegli glāsta viņu seju, krūtis, vēderu un dzimumorgānus ar krūšu galiem. No šādiem glāstiem Mežāzis jūk vai prātā!

Mežāža sieviete kļūst par īstu kaisles viesuli, ja viņu skūpsta uz vēdera vai ceļu iekšpusē, jā, skaidrs, tas var izklausīties mazliet dīvaini, bet pamēģiniet, un sasniegtais efekts jūs pārsteigs.

Mežāžiem īpaši jutīga ir āda nabas rajonā. Arī āda zem ceļiem reaģē kā juteklisks stimuls, līdzīgi kā citām sievietēm – gurnu augšpuse.

Mežāža zīmē dzimuši vīrieši, tāpat kā sievietes, atsaucīgi reaģē uz masāžu, kas sākas gurnu rajonā, un lēnām turpinās augstāk gar sāniem un muguru. Viņi dievina, ja partneres mēle velk mazus aplīšus gar mugurkaulu.

Daudzi Mežāži atzīst, ka viņiem viena no erogēnākajām zonām ir paduses. Ko tur daudz teikt, tas laikam jāizmēģina katram pašam: ja jūsu partneris dzimis Mežāža zīmē, uzņemieties iniciatīvu to izmēģināt!

Ūdensvīrs

Ūdensvīra jutīgākās erogēnās zonas ir kājas un potītes: ikviena mīlas poza, kurās pieskārieni tiks veltīti šīm zonām, ievērojami paspilgtinās viņa sajūtas.

Ar roku pamasējiet viņa vai viņas potīti un turpiniet kustību, skarot kāju. Glāstiet ādu ar gandrīz nemanāmu pieskārienu. Būsiet pārsteigts, cik priecīgs Ūdensvīrs būs par šādu uzmanību.

Pamēģiniet mīlēties, stāvot kājās tā, lai Ūdensvīra sieviete aizliktu kāju un pēdu aiz jūsu ceļa. Tas var notikt kādā neparastā vietā, jo Ūdensvīriem patīk mīlēties ārpus guļamistabas – piemēram, peldbaseinā vai kādā ūdenskrātuvē.

Ūdensvīri novērtē arī citas pozas, kas ietver kājas un potītes saskarsmi ar partnera ķermeni.

Zivis

Zivju zīmē dzimušo cilvēku erogēnākā un jutīgākā zona ir pēdas. Viņiem patīk viegla masāža, papēža un pēdas velves glāsti.

Zivis arī jutīgi reaģē, ja pēdas pamatnei viegli pieskaras ar spalvu vai katru pirkstu apmīļo gluži kā sūkājamo konfekti.

Varat sākt no potītes kaula, turpinot apļveida kustības pēdas virzienā, līdz sasniedzat kāju pirkstus.

Zivju zīmē dzimušais, gan vīrietis, gan sieviete, trīcēs no prieka, ja pavirpināsiet kāju pirkstus rokās vai paņemsiet tos mutē, viegli pakustinot.

Konservatīvākiem ļaudīm tas var šķist dīvaini, bet Zivju sievietēm bieži baudu sagādā masēt partnera dzimumlocekli starp savām kāju pēdām.

Pēdu pamērcēšana ūdenī pirms erotiskām rotaļām padara Zivis vēl jutīgākas un atsaucīgākas turpmākajiem glāstiem.

LALV

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.