Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes sviesta
220 g sīku šampinjonu
2 tējkarotes izspiesta ķiploka
3 ēdamkarotes baltvīna
2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
2 šķēles Provolone siera
4 baltmaizes šķēlītes
Pagatavošana:
Nomazgājiet un sagrieziet sēnes. Apcepiet tās uz sviesta kopā ar ķiplokiem līdz viegli brūnganai krāsai. Palieliniet uguni un pielejiet vīnu, maisiet, kamēr vīns iztvaikos. Noņemiet no uguns un pievienojiet pētersīļus. Uzsildiet citu lielu pannu. Uzsmērējiet sviestu uz maizes šķēlītēm. Lieciet maizi pannā ar apsmērēto pusi uz leju, augšā uzlieciet sēnes, sieru un baltmaizes šķēli ar apsmērēto pusi uz augšu. Apcepiet līdz brūnai, kraukšķīgai garoziņai un apgrieziet otrādi. Maizi var pasniegt, kad siers izkusīs un maize apbrūnēs.