1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

5 Padomi, ka paātrināt skropstu augšnu

 

2015-06-09_155804

Iemācoties, kā izaudzēt garas dabīgās skropstas tu vari ietaupīt uz acu tušas rēķina.
Apskati padomos, kā veicināt skropstu augšanu.

1. Ķemmē skropstas.

Izklausās dīvaini? Veikalos ir pieejamas nelielas ķemmes, ko var izmantot skropstu ķemmēšanai pirms tušas uzlikšanas, taču vai Tu zināji, ka tas palīdz skropstu augšanai? Šis ir viegli izpildāms padoms, kā likt skropstām izaugt mazliet garākām.

2. Izmanto vazelīnu.

Tā vietā, lai tērētu naudu lietām, kas var aptumšot acis, kāpēc neizmēģināt kaut ko vieglu un ātru? Tikai nedaudz uzsmērēta vazelīna uz plakstiņa, pirms gulētiešanas, liks skropstām izaugt spēcīgām un garākām. Tas gan prasa laiku, lai ieraudzītu rezultātu, bet tas patiešām darbojas!

3. Olīveļļa.

Šis ieteikums patiešām darbojas! Uzzied mazliet olīveļļas uz plakstiņiem, pirms gulētiešanas, un tas palīdzēs skropstām augt, jo tās uzsūks visas olīveļļu minerālvielas un vitamīnus.

4. Plakstiņu masāža.

Skropstas var izkrist, lūzt un būt trauslas, ja mēs pret tām izturamies nevērīgi. Tas nozīmē, ka berzējot plakstiņu, notiek folikulas stimulācija, kas palīdz skropstām būt stiprākām un garakām, kā arī tas neizņem daudz laika

5. E vitamīns.

Pirms Tu atmet ar roku un atgriezies pie pagarinošās skropstu tušas, kāpēc neizmēģināt E vitamīna terapiju? E vitamīna losjons ir lielisks veids kā patiešām palielināt skropstu apjomu un garumu. E vitamīns atrodas arī tādos produktos kā saulespuķu un olīveļļa, kāpostos, tomātos, salātos, zaļos zirņos, spinātos, pētersīļos, zaļajos saldajos piparos, riekstos, mežrozīšu sēklās.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.