Sastāvdaļas :
–0,5 kg maltas gaļas
-3 sīpoli
-100 gr rīsu
-3 ķiploka daiviņas
-7-8 lieli kartupeļi
-2 burkāni
-1 paprika
-2 ēdamkarotes tomātu pastas
– sāls, pipari, lauru lapas
– eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Uzkarsē eļļu un apcep smalki sakapātus sīpolus, burkānus un papriku. Pievieno
tomātu pastu un cep vēl pāris minūtes. Ielej ūdeni un likt nomizotus kartupeļus, sāli, piparus. Kamēr kartupeļi vārās, sagatavo malto gaļu. Sarīvē 2 sīpolus un ķiplokus.
Rīsus aplej ar karstu ūdeni apmēram uz 30 minūtēm. Ja jums ir ātri vārāmie rīsi, tad iemērkt nevajag. Samaisa malto gaļa ar sīpoliem, ķiplokiem, rīsiem, sāli, pipariem un labi samīca. Veido teftelīšus un liek uz kartupeļiem verdoša buljonā. Vāra, līdz izvārās kartupeļi un rīsi. Pievieno garšvielas.
Lai garšo!