3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Pildītās kotletes ar “kažociņu”

 

DSC_0004-e1427557664615

Sastāvdaļas:

1 kg maltās gaļas
2 olas
0,5 baltmaizes mīkstuma
120 ml piena
2 ēdk majonēzes
sāls, pipari
250 g cietā siera (50 g pildījumam, 200 g ”kažokam”)

50 gr sviesta
2 tomāti
augu eļļa

Pagatavošana:

Maltajai gaļai pievienojiet pienā izmērcētu baltmaizi, majonēzi, olas, sāli un piparus. Kārtīgi sajauciet.
Sagrieziet 50 gr siera un sviestu stienīšos.
Veidojiet no kotlešu masas bumbiņu, tad saplaciniet to un pa vidu lieciet gabaliņu siera un tam pa virsu sviesta gabaliņu, rūpīgi aiztaisiet malas.
Kotletes cepiet eļļā dažas minūtes no abām pusēm, tad tās kārtojiet cepamajā traukā.Eļļu no pannas,kurā cepāt kotletes lejiet cepamajā traukā,pievienojot nedaudz ūdens.
Pa virsu lieciet plānās šķēlēs sagrieztu tomātu,pārberiet ar rīvētu sieru un uzspiediet majonēzi.
Lieciet cepties 200 grādos uz 45-50 minūtēm.

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.