2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

5 efektīvi uzlējumi osteohondrozes ārstēšanai

 

cupoftea

Pelašķu uzlējums.
Ņemiet 1 ēdamkaroti žāvētu pelašķu un 1 glāzi verdoša ūdens. Ietiniet siltā segā un ļaujiet ievilkties precīzi 1 stundu. Izkāsiet, lietojiet pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā, obligāti pirms ēšanas. Palīdz pie reimatisma, sāpēm jostas vietā, neiralģijas.

Biškrēsliņu ziedu uzlējums.
Ņemiet 1 ēdamkaroti biškrēsliņu ziedu un 1 glāzi verdoša ūdens. Ietiniet siltā segā un ļaujiet ievilkties precīzi 2 stundas. Izkāsiet un lietojiet pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā, obligāti 20 – 25 min pirms ēšanas.

Smaržīgo seleriju sakņu uzlējums.
1 ēdamkaroti svaigu seleriju sakņu sajauc ar 2 glāzēm verdoša ūdens un ļauj ievilkties 4 stundas. Izkāš un regulāri lieto pa 1 ēdamkarotei 4 reizes dienā pusstundu pirms ēšanas.

Melno rutku uzlējums.
1,5 glāzi rutku sulas sajauc ar 1 glāzi medus un 0,5 glāzi degvīna. Maisījumam pievieno 1 ēdamkaroti sāls un samaisa. Iegūto maisījumu lieto pa mazai glāzītei pirms gulētiešanas. Ar šo maisījumu ieteicams ierīvēt sāpīgās vietas reimatisma un osteohondrozes gadījumā.

Auzu graudu novārījums.
1 glāzi auzu graudu aplejiet ar 1 litru ūdens un uz lēnas uguns tvaicējiet tik ilgi, kamēr būs palikusi 1/4 šķidruma. Novārījumu izkāsiet un lietojiet pa 0,5 glāzei 3 reizes dienā pirms ēšanas. Novārījums lieliski palīdz pret sāpēm locītavās.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.