3.9 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Palutini sevi ar siera-šķiņķa pīrāgu

 

shrimp_potato_pie Sastāvdaļas:

  • 150 grami miltu
  • 150 grami Kamambēra siers
  • 100 grami šķiņķa
  • 100 grami rīvēta siera
  • 3 olas
  • 10 ml piena
  • 5 ml olīveļļas
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • ½ tējk sāls, pipari

Pagatavošana: Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Sagrieziet šķiņķi. Miltus sajauciet ar cepamo pulveri, sāli un pipariem. Atsevišķā traukā sajauciet olas ar pienu un eļļu. Apvienojiet miltu un olu maisījumus un pievienojiet šķiņķi, sagrieztu Kamambēra sieru un otru sarīvēto sieru. Mīklu lieciet sagatavotā ietaukotā formā, un cepiet 45 minūtes.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.