15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Uzzini, kā pārdzīvo katra horoskopa zīme!

 

0

Visas laimīgās zodiaka zīmes ir vienādi laimīgas, bet pārdzīvo, saprotams, katra pa savam.

AUNS

Auns pārdzīvo klusējot. Un ne jau tāpēc, ka viņi ir noslēgti, vai baidās no citu nosodījuma. Auni vispār ne no kā nebaidās. Vienkārši viņi ir patiesi pārliecināti, ka: a) jūs tik un tā nevarēsiet viņiem palīdzēt un nav ko velti gaisu maitāt; b) jūs vienkārši nesapratīsiet ko Auni pārdzīvo, jo jūs vienkārši neesat Auns, tāpēc jūsu personīgā pieredze, atvainojat par izteicienu, ir vienkārši mēsls. Takā, gan Auns pats kaut kā tiks galā – nav jau pirmā reize.

VĒRSIS

Vērsis pārdzīvo graujoši. Šīs gaišās skumjas, klusie vaidi ar galvu sienā – tas nav sportiski, tātad tas ir bezjēdzīgi. Īstās Vērša raizes viņa tuvinieki atpazīst pēc atombumbas ”sēnes”, kura parādās pie horizonta vairākās vietās uzreiz. Bet pats Vērsis gruvešus slauka zem skapja un skumji vaicā: ”Par ko man tas vis?”.

DVĪŅI

Dvīņi pārdzīvo daiļrunīgi. Ja jūs neapdomīgi pajautāsiet: ”Kas noticis?”, tad jūs uzzināsiet tūkstotis reizes vairāk par Dvīņu likstām, nekā gribējāt. Dvīņi sāks ar 1993. gada rudeni, kad vēl bija vasarīgi silts vakars un koki vēl nenojauta par to, ka bargā ziema nopostīs viņu lapu rotu. Tad es, mazais Dvīnītis bezrūpīgi pastaigājāmies rokās sadevušies ar savu, visas dzīves, mīlestību… Nekad neprasāt Dvīņiem: ”Kas noticis?”.Viņš tik un tā izstāstīs, bet ir iespēja, ka stāsts nesāksies ar pagājušās tūkstošgades notikumiem.

VĒZIS

Vēži pārdzīvo apgaroti. Nē, nu kāpēc uzreiz ”kož”? Tas nemaz nav obligāti. Vēži smagi pūtīs, vērsīs skatienus tālēs zilajās un lasīs grāmatas pašizglītošanos. Īpaši īpašie Vēži šādas grāmatas rakstīs paši. Jaunie Vēži sāk ar dzejoļiem. Apmēram ar tādiem: ” Asinis, nāve, sāpes. Nakts, ēna, tumsa. Tu esi prom, bet tava sirds ir ar mani. Asaras.”

LAUVA

Lauva pārdzīvo labā kompānijā. Pārdzīvošanu vienatnē K=Lauva uzskata par veltu laika un garīgo resursu tērēšanu. Slikti ir jābūt visiem. Tāpēc Lauvas savās ciešanās ievelk visus, kuri nav paspējuši aizmukt ko nagi nes. Un palikuši, paši to nemanot, Lauvas pāri darītājus sāk uztvert kā savus naidniekus. Un iet karot. Lauva sēž malā un uzmundrina karotājus.

JAUNAVA

Jaunava pārdzīvo konstruktīvi. Remontē dzīvokli un saņem otru augstāko izglītību. Tāpēc Jaunavas visi apskauž. No sērijas – tu esi tik stipra, tik labi turies, es gan tā nevarētu, bet tu esi tāds malacītis. Principā Jaunavām nekas nav pret ādu novērtējumu, bet sirds dziļumos pieņem savus pārdzīvojumus ar pateicību. Uztver to kā brīnumainu spērienu pa pakaļu, kurš ir spējīgs darīt pasakainas lietas.

SVARI

Svari cenšas nolīdzsvarot pārdzīvojumus ar kaut ko patīkamu. Atkarībā no dzimuma, vecuma un finansiālā stāvokļa svari meklē dažāda spektra izklaides sākot no ceļojuma pa Vidusjūru ar jahtu un beidzot ar stikla pudeļu dauzīšanu pažobelēs. Tieši tāpēc Svari ir viena no dzīvespriecīgākajām horoskopa zīmēm. Bet jūs vienkārši nezināt, ko viņiem patiesībā nozīmē šie trādi rīdi, izklaides un tusiņi…

SKORPIONS

Skorpioni nemāk pārdzīvot. Viņi protams pārdzīvo, bet viņiem to labāk nevajag darīt.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki pārdzīvo kompleksi. Strēlnieki kolekcionē iemeslus, lai pārdzīvoti, nogaida īsto brīdi un tad šauj laukā visu uzreiz. Strēlnieks nevar vienkārši raudāt un mest sīvo, ja viņu pameta vīrs (sieva). Strēlnieks nokārtos visu tā, lai uzreiz pēc vīra aiziešanas, viņu ( Strēlnieku, ne jau vīru) atlaistu no darba. Ja salauztu vēl kāju, tad vispār būtu ideāli.

MEŽĀZIS

Mežāzis pārdzīvo droši skatoties uz priekšu. Notikt var viss kaut kas. Mežāzis to zin un ir gatavs to graciozi pieņemt uz saviem spēcīgajiem pleciem. Uzņem ar cerību, ka pēc kāda laika tas tik un tā beigsies. Bet tas nenozīmē, ka Mežāži ir nelabojami optimisti. Tas nozīmē, ka Mežāži triecas ar ragiem sienā, skaitot mantu: ”Siena nav mūžīga, siena nav mūžīga, krīti, maita, Mežāzis – stiprs putns”. Un siena krīt, kā, lai nostāv tāda stiprinieka priekšā.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs pārdzīvo augstprātīgi. Nožēlojamie, sīkie ļautiņi, nemaz nav cienīgi zināt, kas ir manu sāpju iemesls. Pie tam Ūdensvīrs rada tādu iespaidu, ka sīkie ļautiņi grasās ”ātros” izsaukt. Bet Ūdensvīrs vērš savu sāpju un izmisuma pilno skatien uz sava zvaigznāja pusi. Un no tā viņam patiešām paliek vieglāk.

ZIVIS

Zivis pārdzīvo ar baudu. Nav izslēgts, ka kaut kur, dziļi sirdī, viņi ir pārliecināti, ka viņiem nemaz nepatīk pārdzīvot. Bet tas ir pašapmāns. Zivs pieķersies katram sīkumam, tādam kā zvans vīram no kāda atslēdznieka Jāņa, kurš patiesībā ir sieviete, tikai runā zemā balsī, lai novērstu uzmanību. Pieķersies tam un sāks pārdzīvot. Un tā, ka visas sila priedes gaudos Zivij līdzi, tuvāko piecdesmit kilometru rādiusā. Sāks raudāt, ies slīcināties. Bet tas, ka Zivis neslīkst – tās jau ir tikai detaļas. Zivīm nav svarīgi noslīcināties, Zivīm galvenais ir noraksturot sāpes dziļumu.

avots: pics.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.