8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Iespējams katrai sievietei ir šādas seksuālās fantāzijas

 

9234296 (1)

Fantāzijas, par kurām gribas… tikai fantazēt

Monreālas universitātes pētnieki veikuši pētījumu par vīriešu un sieviešu kvēlākajām seksuālajām fantāzijām, ziņo interneta vietne askmen.com

Pētījumā aptaujāti 1500 pieaugušie no Kvebekas (aptaujāts vienāds skaits vīriešu un sieviešu). Pētījums parādījis, ka vīriešiem seksuālās fantāzijas ir biežākas un tajās ir vairāk nianšu nekā sievietēm.

Portāls, jo sevišķi izceļ to, ka sievietes mazāk vēlas, lai viņu seksuālas fantāzijas piepildītos dzīvē un pētnieku atklājumu, ka izplatītākā fantāzija sievietēm ir pakļaušanās erotiskā romāna “Greja piecdesmit nokrāsas” stilā.

Dominēšana

Sievietei nav jābūt ieskautai pātagās vai ķēdēs, lai sapņotu par dominēšanu, jo tas aptver plašu spektru nepaklausībai – sākot no dominēšanas līdz vēlmei būt pakļautai. Sievietes, kuras fantazē par šādām lietām, parasti ir ļoti seksapīlas, taču var just vainas apziņu par savām kaislībām. Šo vainas apziņu var viegli mīkstināt ar pareizo iedrošinājumu.

Sekss ar svešinieku

Karsts sekss bez pienākumiem ir kopēja sieviešu fantāzija. Realitātē tādā neiesaistīsies alkohola lietošanas. Šī ideja, visticamāk, attiecas uz sievietes iekšējo feministisko būtību – jo, ja viņa ienāk bārā un paņem uz mājām līdzi vīrieti “nakts seksa festivālam”, tad viņa ir moderna, seksuāli brīva sieviete, kuru var apbrīnot draudzenes. Lielākajai daļai sieviešu tā paliek tikai fantāzija, jo ir bailes par sevis tiesāšanu pēc tam, kad esi rīkojusies tik bezmērķīgi. Parasti šī fantāzija piemīt sievietēm, kuras vēlētos būt vairāk seksuāli brīvākas.

Sekss publiskā vietā

Sabiedrība no sievietēm pieprasa noteiktu pieticības un pieklājības līmeni un tas var tiešām likt meitenēm nervozēt. Doma būt neķītrai, kamēr kāds svešinieks iet garām, var “noklikšķēt” pat kautrīgākajās sievietēs. Pievilcība šai fantāzijai ir daļēji tādēļ, ka tai piemīt šoka elements (tas liek sievietei justies spēcīgai) un daļēji dēļ tā, ka šādi iespējams salauzt masveida tabu (tas liek viņai justies mežonīgai). Ir grūti iedomāties kaut ko vairāk seksuāli atbrīvojošu, kā ļaut citiem skatīties, ka jums ir labs sekss. Ja sieviete par to fantazē, tas parāda, ka sieviete, iespējams, ir gatava “lauzt” savu pašreizējo kaprīžu līmeni uz augstāku.

Sekss ar diviem vīriešiem

Pasaulē nav sievietes, kura neizbauda iespēju atrasties vīriešu uzmanības centrā. Vēl jo vairāk – fantāzija par mīlēšanos ar diviem sniedz divreiz lielāku baudu. Doma, ka divi čaļi pieliek visas savas pūles viņas seksuālajām sajūtām, liekot viņai atkal un atkal izjust orgasmu, ir izplatīta sieviešu fantāzija. Cits aspekts – spēt pilnībā apmierināt divus vīriešus vienlaicīgi, kas var likt justies sievietei seksuāli piepildītai un spēcīgai. Tā var būt tikai fantāzijai vai arī tas norāda, ka sieviete izjūt, ka viņas pašreizējais partneris pietiekami nepamana viņas vajadzības.

Sekss ar citu sievieti

Lielākā daļa sieviešu, vienalga, vai viņas ir biseksuālas vai nē, vismaz ir apjūsmojušas ideju par seksu ar citu sievieti. Un no šīm sievietēm, lielākā daļa fantazējušas par karstu lezbiešu seksu ar brīnišķīgu un seksīgu sievieti. Fantāzija var pieļaut vai arī nepieļaut, ka to skatās vīrietis, bet tā nav par triju “dauzīšanos”. Tas ir kaut kas, ko viņa iedomājas pati – tajā ir tikai viņa un otra sieviete. Vīriešiem par šo fantāziju nav jāuztraucas, jo tā nenozīmē, ka viņa mazāk paļaujas uz vīrieti, bet tā vienkārši nozīmē, ka viņa sievietes formas uzskata par seksuāli kārdinošām.

Lomu spēle

Šī fantāzija aptver daudz no realitātes un ir svarīgi atzīmēt, ka vārdu savienojumam “lomu spēle” nozīme nav saistīta ar sapošanos. Jā, izplatītas sieviešu fantāzijas sevī var ietvert apģērbšanos kā prostitūtai un ļaut savam vīrietim viņu savākt uz ielas, bet tā var būt arī tik vienkārša fantāzija, kā iedomāties sevi par striptīza dejotāju un sniegt savam vīrietim privātu deju.

Iejūtoties kādā cita tēlā, sieviete var izpaust savas kvēlākās fantāzijas un no tās iespējams liels ieguvums attiecībām. Jo tā dod sievietei drosmi darīt lietas, kuras viņa vienmēr vēlējusies darīt, bet nekad nav bijis drosmes to realizēt. Ja viņa piemin šo aspektu, viņā, visticamāk, ir gatava pievienot garšvielas guļamistabā un viņai vajag nelielu iedrošinājumu, lai to izdarītu.

Vojārisms (Lūrēšana)

Kamēr lielāko daļu sieviešu neaizrauj doma, ka viņa varētu vērot, kā citi nodarbojas ar seksu, tomēr lielākā daļu no sievietēm saista ideja, ka viņas varētu vērot sevi seksā. Varbūt pati izplatītākā sieviešu fantāzijas šajā kontekstā ir būt novērotai neziņā. Tas ļauj sievietei uzturēt savu pieticīgumu, tajā pat laikā ļauties atdoties savai iekšējai nerātnei. Šī fantāzija dažreiz var nozīmēt, ka sievietei nepieciešams vairāk uzmanības vai arī , ka viņa vienkārši paļaujas uz izpildījumu, bet ne pieredzi. Vīrietis var apmierināt šo prasību vienkārši – nākamreiz ierakstot seksu video.

 

2 KOMENTĀRI

  1. Varu vēl piebilst, ka mūsdienu “rietumu” kultūrā (presē) tiek intensīvi sludināta “baltā vaina” (ārkārtīgi vienpusīgi un tendenciozi interpretējot vairākus vēstures notikumus) un no faktiski no šīs apziņas atvasinātā nemitīgā kombinācija “baltā sieviete + melnais vai vismaz kaut kāds nebaltais vecis”. Nekad ne otrādi. Jā, pirms gadiem 10 Hjū Grants nokniebās ar savu 120 kg melno kalponi vai aukli, bet tas arī viss. Vēl tiek bieži kladzināts par to, ka “melnajiem garāki” 🙂 Jā, porņukos visādus faķīrus var redzēt, tai skaitā sniegbaltus večus ar 25 cm vālēm. Es personīgi pēdējos gadus strādāju Rietumeiropā, svaru zāles ģērbtuvēs un dušās visu toņu melnos esmu redzējis, visiem sīki kāpuriņi 😀 Laikam tāpēc viņi ir tik plātīgi un bieži pat klaji naidīgi pret baltajiem, ka mēģina savas mazās 3,14pelītes kompensēt 🙂
    Kopsavilkumā – baltajām sievietēm nemitīgi acu priekšā tiek likta bilde – tu un nēģeris, tas taču ir tik moderni! Un zeltenes ar tukšākām galviņām bieži pavelkas, jo izmisīgi baidās būt nemodernas, provinciālas, rasistes, mucā augušas, viduslaikos dzīvojošas, utt. Skumji skatīties, tomēr trakākais ir tās retās, bet ļoti skaļās bļāvējas par briesmīgajiem latviešu vīriešiem 🙁 Acīmredzot, viņas ir pagūlušās zem visiem 700 tūkstošiem latviešu veču un līdz ar to var droši apgalvot, visi kā viens ir nevarīgi, skopi, sekli alkoholiķi un, protams, rasisti 😀 Jo piekārt kādam negatīvu birku un tādējādi sajusties pārākai taču ir tik vilinoši, praktiski nekādas piepūles…

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.