Sastāvdaļas:
– 2 kabači
– 3 tomāti
– 200 grami siera
– 2 – 2,5 ķiploku galviņas
– 2 – 3 kušķīši zaļumu
– 100 grami majonēzes
– 4 olas
– 6 – 8 ēdamk. miltu
– 100 grami augu eļļas
– 1 – 1,5 tējk. sāls
Pagatavošana:
Jaunus kabačus sagriezt plānās šķēlēs, pielikt sāli un atstāt uz 10 – 15 minūtēm. Sieru sagriezt nelielās plānās šķēlēs. Attīrīt ķiplokus. Tomātus sagriezt kubiciņos vai daiviņās. Olas nedaudz uzputot. Sākumā kabačus apviļāt miltos, tad olās. Uz pannas uzkarsēt eļļu, apcept kabačus uz vidējas uguns 5 minūtes no katras puses, viņiem jākļūst mīkstiem. Karstos apceptos kabačus salikt uz šķīvja, iesmērēt ar majonēzi. No vienas puses uzlikt gabaliņu siera, no otras – tomātu. Tad uzspiest nedaudz ķiploka un uzlikt zaļumus. Sarullēt kabaci rullītī tā, lai gals ir uz augšu. Saspraust kabaču rullīti ar zobu bakstāmo.