8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Niks Vujičičs jau otro reizi kļuvis par tēvu

 

22

Viņš ir veiksmīgs, bagāts un pazīstams visā pasaulē – bet ir tikai viens ”bet”: viņš piedzima bez rokām un kājām. Bet tas viņam netraucēja apprecēties un kļūt par tēvu – pagājušo mēnesi Nikam piedzima otrs dēls.

Dēļ retas ģenētiskās slimības, tetraalii sindroma, Niks Vujičičs piedzima bez apakšējām un augšējām ekstremitātēm, bet pateicoties savam gribasspēkam un lieliskajam oratora talantam, viņš kļuva par visā pasaulē pazīstamu kristiešu runas vīru, sarakstīja 5 grāmatas, atrada savu mīlestību un 7. augustā otru reizi kļuva par tēvu, un atkal – puisēns piedzima pilnīgi vesels.

23

2=32 gadus vecais Niks Vujičičs – dzīvs piemērs tam, ka ticības un dvēseles spēks spēj pārvarēt pat pašas smagākās grūtības. Kad Niks jau bija ieguvis visas pasaules slavu, 2012. gadā viņš apprecējās ar jauno un skaisto Kanae Majahare, bet pēc gadapasaulē nāca viņu pirmdzimtais Kieisijs Džejms.

Pēc diviem gadiem Kanae atkal palika stāvoklī un pāris visiem paziņoja, ka viņu ģimenē plānojas pieaugums. Savā Facebook lapā Nik publicēja bildes no gaidību fotosesijas.

24

Nika un Kanae jaunākais dēls piedzima 7. augustā, 3 kg un 700 g smags puisītis un tā pat kā viņa vecākais brālis, mazulis bija pilnīgi vesels. Vecāki viņam deva vārdu – Dejans Levi.

25

Tagad Niks ar ģimeni dzīvo Kalifornijā. Viņa dzīve ir daudz vairāk piesātināta, nekā dažam citam, pilnīgi veselam cilvēkam. Izmantojot divus pirkstus, kas ir saglabājušies uz daļas no pēdas, Niks ir iemācījies rakstīt, lietot datoru, staigāt, peldēt un pat braukt ar skrituļdēli un sērfot.

26

avots: podelkidetkam.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.