Kamēr vasara mūs nav vēl pametusi, piedāvājam jums video pamācību kā ātri un viegli nomizot arbūzu TIKAI 2 minūtēs. Šis ir tikai viens veids kā var atvieglot darbu virtuvē un ļauties gatavošanas priekiem. Arbūza mizas biezums 0,5-1,5 cm un vairāk. Mīkstums ir rozā vai iesarkanā krāsā, sulīgs un salds. Dažām šķirnēm mīkstums ir bālgani – iedzeltenā krāsā. Bet visiem ir zināms viens nepatīkams šķērslis- sēklas arbūzā, tās traucē. Arī biezā miza neļauj mums garšīgo augli sagriezt ātri un vienkārši. Skatoties šo pamācību tev būs iespēja uzzināt, kā var visu atvieglot.
Pamācība: Kā 2 minūtēs pagatavot arbūza smūtiju
85
Iepriekšējais rakstsLatvijā atvērts pirmais angļu modes un interjera zīmola Laura Ashley salonveikals
Nākamais rakstsPats veselīgākais enerģijas dzēriens – vecmāmiņu recepte