3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Pamācība: Kā 2 minūtēs pagatavot arbūza smūtiju

 

Kamēr vasara mūs nav vēl pametusi, piedāvājam jums video pamācību kā ātri un viegli nomizot arbūzu TIKAI 2 minūtēs. Šis ir tikai viens veids kā var atvieglot darbu virtuvē un ļauties gatavošanas priekiem. Arbūza mizas biezums 0,5-1,5 cm un vairāk. Mīkstums ir rozā vai iesarkanā krāsā, sulīgs un salds. Dažām šķirnēm mīkstums ir bālgani – iedzeltenā krāsā. Bet visiem ir zināms viens nepatīkams šķērslis- sēklas arbūzā, tās traucē. Arī biezā miza neļauj mums garšīgo augli sagriezt ātri un vienkārši. Skatoties šo pamācību tev būs iespēja uzzināt, kā var visu atvieglot.  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.