Kamēr vasara mūs nav vēl pametusi, piedāvājam jums video pamācību kā ātri un viegli nomizot arbūzu TIKAI 2 minūtēs. Šis ir tikai viens veids kā var atvieglot darbu virtuvē un ļauties gatavošanas priekiem. Arbūza mizas biezums 0,5-1,5 cm un vairāk. Mīkstums ir rozā vai iesarkanā krāsā, sulīgs un salds. Dažām šķirnēm mīkstums ir bālgani – iedzeltenā krāsā. Bet visiem ir zināms viens nepatīkams šķērslis- sēklas arbūzā, tās traucē. Arī biezā miza neļauj mums garšīgo augli sagriezt ātri un vienkārši. Skatoties šo pamācību tev būs iespēja uzzināt, kā var visu atvieglot.  

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?