2.2 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Šveices brokastu sendvičs ar bumbieri un šķiņķi

 

small11-1024x579

Nepieciešamās sastāvdaļas:

4 tējkarote grieķu jogurta;

2 tējkarotes diļļu;

4 šķēlītes rupjmaizes;

1 liels bumbieris;

2 šķiņķa šķēles;

2 šķēles Šveices siera

Pagatavošana:

Smalki sagriež dilles un pievieno tās grieķu jogurtam. Ar iegūto jogurta masu noklāj visas četras maizes šķēlītes. Secīgi kārto visas sastāvdaļas. Pēc uzklātās jogurta masas liek šķiņķi, bumbieri, sieru un otru maizes šķēli.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.