15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

STULBĀKĀ DĀVANA, KĀDU MĀTE IR DĀVINĀJUSI MEITAI DZIMŠANAS DIENĀ!

 

0000

Nikolas Ostinas meitiņai beidzot palika, ilgi gaidītie, 18 gadi. Gādīgā māmiņa bija noīrējusi šiku limuzīnu, parūpējusies par to, lai viņas meitai ir skaistākais ietērps.

Viņa bija ieplānojusi doties trakulīgā ballīšu naktī uz pašu Londonas sirdi ar savu meitu īrētajā limuzīnā, bet tā vēl nebija visa lielā dāvana!

37 gadus vecā sieviete, kura ir arī jau vecmāmiņa, ne tikai māte, pasūtīja savas meitas dzimšanas dienai “labāko, kas ir” un viņa gribēja būt pilnīgi pārliecināta, kas viņas meita patiešām “labi pavadīs laiku”.

Bet pirms meitas dzimšanas dienas, viņas 270,000 eiro vērtajā mājā ar terasi, tikai veikta izmeklēšana, jo bija aizdomas, ka viņas mājā ir narkotikas. Tas tā arī bija. Policijas suns atrada 5,65 gramus A klases kokaīna, kas bija sadalīts 12 mazos maisiņos.

Pati sieviete ir 3 bērnu māte un jau 6 reizes bija aizturēta par amfetamīna glabāšanu. Šoreiz sieviete stāstīja izmeklētājam, ka kokaīns nebija plānots tālākai izplatīšanai. Nikola to bija iegādājusies, lai ceļā uz Londonu gan viņa, gan meita varētu to iešņaukt un “labi pavadīta laiku”.

“Man šķiet, ka šis viss tiek ļoti pārspīlēts. Galu galā, tā taču bija tikai ballīte un es gribēju, lai mēs to patiesi izbaudām,” stāsta māte. Tomēr, tiesa mātei bija žēlīga un gaidītā cietumsoda izciešanas vietā, tika piespriests piespiedu darbs 240 stundas.

“Mēs esam ģimene, kas turas kopā un rūpējas cits par citu. Saviem bērniem es vēlu tikai to labāko,” atzīst māte. Viņa dala savu māju ar savu partneri, dēlu, meitu, viņas partneri un bērnu, kā arī vecmāmiņu.

osta1

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.