3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ko nozīmē mīļvārdiņi, kuros tevi sauc tava otrā pusīte? Izlasi!

 

2 (1)

Iemīlējušies cilvēki ļoti bieži viens otru dēvē mīļvārdiņos. Ģimenes psihologi ir pārliecināti, ka analizējot šos mīļvārdiņus, kurus jums piešķīris jūsu partneris, var uzzināt viņa patieso attieksmi pret jums.
Visizplatītākos mīļvārdiņus, kādus lieto viens otrā iemīlējušies cilvēki, var iedalīt vairākās grupās.

1. grupa — tradicionālie mīļvārdiņi

Mīļotā, mīļā, dārgā utt. Šie mīļvārdiņi atšķiras ar to, ka tajos ielikt vīrieša attieksme pret sievieti. Mīļotā – tas nozīmē, ka mīl. Dārgā – nozīmē, ka ir dārga. Tādos mīļvārdiņos, kā likums, nav nekādu divdomību. Tā kā, ja partneris jūs sauc tradicionālajā mīļvārdiņā, tas nozīmē, ka ar attiecībām viss ir kārtībā.

2. grupa — bērnišķīgie mīļvārdiņi

Mazulīte, bērniņ, pupsik utt. Šie mīļvārdiņi liecina par striktu lomu sadalījumu pārī. Vīrietis, kurš savu mīļoto sauc šādos mīļvārdiņos, liek saprast, ka viņš attiecībās ir galvenais, bet viņa otra pusīte ir neaizsargāts radījums, kuru viņš ir gatavs aizsargāt, pamācīt un virzīt.

3. grupa – abstraktie mīļvārdiņi

Saule, brīnums, laime utt. Tādi mīļvārdiņi liecina par to, ka vīrietim jums blakus ir ļoti labi, viņš izjūt priecīgas un pozitīvas emocijas kopā ar jums.

4. grupa — dzīvnieki

Zaķītis, kaķītis, lapsiņa, zivtiņa un tamlīdzīgi mīļvārdiņi no šīs grupas dažreiz sievietei var likties aizvainojoši. Bet, ja mīļotais ir jūs nosaucis par kāmīti, tas nepavisam nenozīmē, ka jums ir lieli vaigi vai ir laiks tievēt. Nē! Ar tādiem mīļvārdiņiem vīrietis pasvītro savu gatavību un vēlmi rūpēties par savu partneri, izrādīt maigumu un glāstus. Dažās situācijās dzīvnieku mīļvārdiņi ir seksuālas spēles izpausme. Dažreiz vīrieši fantazē un izdomā oriģinālus mīļvārdiņus – žirafīte, pūcīte, skunsiņ, mopsīt un tamlīdzīgus, neparastus, dažreiz pat savā ziņā aizskarošus mīļvārdiņus. Tādējādi vien vīrietis uzsver to, ka mīl savu sievieti tādu, kāda tā ir.

5. grupa – oficiālie mīļvārdiņi

Ja vīrietis jūs sauc uzvārdā, tas liecina par vienādām attiecībām ģimenē. Tādējādi viņš uzsver, ka vienmēr rēķinās ar jūsu viedokli un ka jūs esat viņa mīļais cilvēks. Ja mīļvārdiņš ir vēl oficiālāks un tiek minēts arī tēva vārds – Elīna Andreja meita – tas nozīmē, ka vīrietis pret jums izturas ar cieņu, kaut arī ar nelielu sarkasmu.

Ko nozīmē pamazināmie mīļvārdiņi

iņa (Katiņa, Laimiņa) – man pret tevi ir siltas jūtas, kas līdzīgas tām, kādas izjūtu pret bērniem. Tu manī izraisi vēlmi tevi aizsargāt, rūpēties par tevi un palīdzēt visā.
uk (Ilžuk, Baibuk) – man pret tevi ir maigas jūtas, man ar tevi ir ļoti labi, tu man esi gan mīļotā, gan arī uzticams biedrs, uz kuru varu paļauties.
īt (Dacīt, Agnesīt) — tu manī izraisi veselu jūtu gammu, tu manā dzīvē esi īpašs cilvēks, kurš man ir ļoti dārgs.

avots: VK.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.