1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

4 skaistuma noslēpumi, kas palīdzēs būt slaidai, mirdzošai, kā arī uzlabos garastāvokli gluži līdz debesīm

 

Sodas-sāls vanna slaidumam un ādas mirdzumam.

Vienai vannai vajadzēs 200-250 gr sodas un 250-300 gr jūras sāli vannai. Tādā vannā vajag pagulēt un atslābināties vismaz 15-20 minūtes, noskaloties ar siltu ūdeni un pēc tam uzklāt ķermeņa krēmu. Pēc vannas vajag atpūsties un iedzert zāļu tēju vai arī minerālūdeni. Jau ar pirmo šādas vannas reizi āda kļūst ļoti mīksta un gluda, tāda vanna palīdz samazināt svaru, uzlabo ādas tvirtumu un pati āda sāk gluži vai mirdzēt. Un jā – pilnīga relaksēšanās! Šādas procedūras kurss: 10 reizes ik pārdienu, tad mēnesi ieturi pauzi, un pēc tam var atkārtot.

 Anticelulīta skrubis slaidumam.

Viss ģeniālais ir vienkāršs – samaisi malto kafiju, kanēli, nedaudz sāls, olīveļļu, mandarīna ēterisko eļļu (vai arī apelsīna, citrona) ar ūdeni, pēc vēlēšanās var pievienot nedaudz dušas želejas, ja esat putu cienītājs. Ar šo smēri cītīgi iesmērējies, masē ķermeni. Noskalojies. Pēc šāda skrubja pat nav vajadzība smērēt krēmu – olīveļļa lieliski tiek galā ar ādas mitrināšanu un barošanu. Rezultāts – nekāds kaitīgais celulīts, bet gan līdzena, tvirta āda.

 Palēninām matiņu augšanu pēc epilācijas.

Šajā svarīgajā lietā palīdzēs mandeļu eļļa, tējas koka ēteriskā eļļa un piparmētru eļļa. 1 mandeļu eļļas flakoniņam pievienojam 30 pilienus piparmētru eļļas un 30 pilienus tējas koka ēteriskās eļļas. Ar šo smēri iesmērējam kājas pēc epilācijas, izmantojot vati. Procedūra ir ātra, bet matiņi ataug ievērojami lēnāk.

 Desertā – šokolādes ietīšanās, kas liek sajukt prātā no labsajūtas!

Būs vajadzīga puse paciņas ar kakao (visvienkāršākā, bez cukura, sausā piena un tamlīdzīgām piedevām), kanēlis, aevi. Visu samaisa, atšķaida ar ūdeni līdz izveidojies krējumam līdzīgs biezenis un pēc dušas uzliekam. Šādā šokolādes maskā jāpaliek vismaz 10 – 20 minūtes (cik pietiek pacietības), pēc tam visu nomazgā ar siltu ūdeni un apbrīnojam pašas savu skaistumu. Rezultāts – pavisam līdzena, tvirta, mirdzoša āda. Un noskaņojums

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.