-1 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Vistas fileja tomātu kažokā – ideja viesību galdam

 

italian-food-recipes-not-from-italy-chicken-parmigiana

Sastāvdaļas:

1 kg. vistas fileju
0,5 kg tomātu
100 gr. rīvēta cietā siera
garšvielas pēc izvēles (sāls, pipari, baziliks, pētersīļi, u.c.)
eļļa cepšanai

Pagatavošana: 

Fileju nedaudz izklapējiet, izlikt uz cepešpannas, kas ir iesmērēta ar eļļu. Pasāliet un uzberiet garšvielas. Tomātus grieziet plānās ripiņās un kārtojiet tos pa virsu filejai. Apberam tomātus ar zaļumiem un rīvēto sieru, liekam cepties cepeškrāsnī 180-200 grādos 15-20 minūtes.

Ātri, gardi, sulīgi!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.