6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

LABĀKĀS DRAUDZENES VĪRS MANI IZVAROJA, BET DRAUDZENE PALIKA PIE SAVA…

 

116

Līgavas māsa atklājusi, ka viņas dzīvi izbojājis jaunais līgavainis, kas, nu, ir precējies ar viņas labāko draudzeni.

Armijas kapteinis, 29 gadus vecais Daniels Hovards, tika ieslodzīts uz septiņiem gadiem par seksa uzbrukumu, bet viņa 26 gadus vecā sieva, Eiprila, stāvēja viņam līdzās, pametot savu draudzeni. Stāsts ir tik baiss, ka tam pat grūti noticēt.

Hovards savu upuri izvaroja, kad viņa apciemoja saderināto pāri, bet pāridarītāja līgava, gulēja blakus istabā.

Upure atteicās apmeklēt kāzas, jo baiļojās, ka izvarošana var atkārtoties.

Viņa pastāstīja Daily Mirror: „Man šajās kāzās bija jābūt līgavas māsai. Mums ar Eiprilu vajadzēja dzemdēt bērnus aptuveni vienā laikā un audzināt tos kopā.”

„Es vispār kaut ko pateicu, jo vēlējos pasargāt Eiprilu. Viņas kāzu dienā es nevarēju stāvēt viņai blakus, zinot to, kas ir noticis, uz zinot, ka tas var atkārtoties.”

Sievietei diagnosticēts posttraumatiskā stresa sindroms, viņai bija jāmaina darbs un viņa reti atrodas ārpus savas ģimenes loka, jo viņa vairs nav tā jautrā, dzīvespriecīgā persona, kas bija agrāk.

Hovards savu upuri izvaroja, kad sieviete bija pie pāra ieradusies ciemos. Izvarotā sieviete drošsirdīgi tikās ar izvarotāju tiesā, kur viņam pateica: „Tā vienmēr būs daļa manas dzīves, ar kuru man vajadzēs sadzīvot katru dienu. Es nedomāju, ka jebkad spēšu tam tikt pāri.”

Hovards, kurš ir virsnieks Karaliskās armijas medicīnas daļā un dienējis Afganistānā, noliedza izvarošanu, apgalvojot, ka upure šo stāstu izdomājusi.

Tiesā, Hovards DNA pierādījumus apšaubīja, informējot, ka sagadīšanās dēļ, viņš un upure, lietojuši vienu un to pašu seksa rotaļlietu.

Upures draudzene, Eiprila, neticēja viņas stāstam un atbalstīja savu vīru – pilnībā ignorējot ieteikumu pagaidīt ar precībām, līdz tiesas prāvas noslēgumam.

Jaunlaulātā sieva gauži raudāja, kad tika paziņots tiesas spriedums.

Tiesnesis viņiem paziņoja, ka Hovards tika notiesāts, balstoties uz „visspēcīgākajiem iespējamajiem pierādījumiem”.

Prokurors, Pauls Klesbijs apgalvoja, ka Hovards centies „pazemot un nomelnot” upuri, sniedzot nepatiesu liecību. Viņš uzbrukumu aprakstīja kā „izplānotu”.

Sieviete gulēja gultā un bija pilnībā apģērbta, kad Hovards iegāja viņas istabā un uzmācās viņai.

Upure tiesā pastāstīja, ka Hovards uzbrukuma brīdī viņu brīdinājis, sakot: „Nesaki Eiprilai.”

Nākamajā rītā, viņa sazvanīja savu draugu, sazinājās ar izvarošanas krīzes centru un devās uz tuvāko slimnīcu. Kad viņa piecēlās un devās prom, Hovards viņai jautāja: „Nu, vai labi pavadīji laiku?”

Hovards policijai pastāstīja, ka nemaz neapmeklēja viesistabu un viņam nav bijis sekss ar šo sievieti.

 

 osta1

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.