12.8 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Pārmantojamības horoskops. Uzzini, kuras iezīmes esi ieguvis no vecākiem!

 

Eltern_Kind_JMG_pixelio.de_web

Kā tas darbojas?

Ļoti bieži bērni ir līdzīgi saviem vecākiem gan pēc izskata, gan rakstura. Tādās reizēs parasti sakām – iedzimtība, gēni. Taču bērni nav vecāku kopijas. Turklāt arī līdzības mēdz būt dažādas – acīm redzamās un neredzamās. Kādas vecāku īpašības bērni pārmantojuši, palīdz noteikt astroloģija. Šī informācija meklējama zodiaka zīmē, kurā dzimuši vecāki.

Katrai zodiaka zīmei ir ļoti daudz īpašību, un kaut kādas noteiktas īpašības no vecāku saulēm bērns var pārmantot. Īpašs gadījums ir, kad abi vecāki dzimuši vienā zodiaka zīmē, piemēram, gan tēvs, gan māte ir Zivis. Tas nozīmē, ka vecāku īpašības bērna raksturā būs vairāk un viņa organisms daudz stiprāk pakļausies vecāku zodiaka zīmes slimībām nekā ja tēvs un māte būtu dzimuši dažādās zīmēs. Lūk, daži spilgtākie piemēri, pēc kuriem varēsiet izprast, kuri no tiem visvairāk atbilst jums un jūsu bērniem.

Ja viens no vecākiem ir Auns

Zināms, ka katra zodiaka zīme regulē noteiktus fiziskā ķermeņa orgānus. Piemēram, Auns ir atbildīgs par galvas orgāniem, Strēlnieks – par aknām. Ja cilvēks dzimis Auna vai Strēlnieka zīmē, viņa galvas orgāni vai aknas ir vieglāk ievainojami. Taču Auniem sāp ne tikai galva, bet Strēlniekiem – ne tikai aknas. Katra cilvēka saikne ar viņa vecākiem ļauj noteikt, kādām vēl slimībām viņš ir pakļauts. Arī šo informāciju glabā vecāku zodiaka zīme, un, ja tā ir zināma, varam laikus parūpēties par savu veselību un nodrošināties pret iespējamām slimībām.

Zodiaka zīmi nosaka Saules stāvoklis zodiaka aplī bērna dzimšanas brīdī. Divas vecāku saules savienojoties rada trešo sauli. Pēc dabas likumiem, trešā saule – bērns – nevar līdzināties vecāku saulēm. Astroloģijā Saule tiek uzskatīta par mīlestības un tās augļa aizbildni, tāpēc tieši tajā slēpjas vecāku un bērnu saikne. Piemēram, ja viens no vecākiem ir Auns, bērnam būs nosliece uz galvas orgānu slimībām.

Ja viens no vecākiem ir Vērsis

Ja viens no vecākiem ir Vērsis, bērna vārīgā vieta būs kakls un vairogdziedzeris.

Ja viens no vecākiem ir Dvīnis

Ja viens no vecākiem dzimis Dvīņu zīmē, bērns būs kustīgs, komunikabls, nepraktisks. Viņš ir pakļauts plaušu slimībām, jo šā orgāna darbību regulē Dvīņu zvaigznājs.

 

Ja viens no vecākiem ir Vēzis

Ja viens no vecākiem dzimis Vēža zīmē, bērns būs emocionāls, ar bagātu fantāziju, ātri aizvainojams un ar noslieci uz kuņģa slimībām.

Ja viens no vecākiem ir Lauva

Cilvēks, kuram viens no vecākiem ir Lauva, ir spējīgs uz radošu darbību, spēj mīlēt un tiecas pēc skaistas dzīves. Šim cilvēkam jārūpējas par savu sirdi, jo tieši šis orgāns ir Lauvas zvaigznāja aprūpē.

Ja viens no vecākiem ir Jaunava

Ja viens no jūsu vecākiem ir Jaunava, tas liecina, ka esat saprātīgs, akurāts cilvēks un uzticētos uzdevumus vienmēr izpildāt precīzi. Taču jums jābūt uzmanīgam ar zarnu traktu, kas ir Jaunavas pārziņā.

Ja viens no vecākiem ir Svari

Ja viens no vecākiem dzimis Svaru zīmē, cilvēks jebkurā brīdī var atklāt sevī diplomāta talantu un saprast, ka viņā mīt it kā divas personības. Tā kā Svari ir atbildīgi par nierēm un urīnsistēmu, par šo orgānu veselību jāparūpējas īpaši.

Ja viens no vecākiem ir Skorpions

Ja viens no vecākiem ir Skorpions, bērnā var parādīties interese par mistiku, par visu viņpusējo, kā arī vēlme pēc vieglas dzīves. Sevišķu uzmanību vēlams pievērst dzimumorgāniem, jo tieši par tiem ir atbildīgs Skorpions.

Ja viens no vecākiem ir Strēlnieks

Ja tēvs vai māte ir Strēlnieks, bērnam patiks ceļot, filozofēt, mācīties, norobežoties no pasaules jezgas un iedziļināties sevī. Taču viņam vajadzēs arī parūpēties par aknām, kas ir Strēlnieka pārziņā un visvairāk pakļautas saslimšanai.

Ja viens no vecākiem ir Mežāzis

Cilvēks, kuram viens no vecākiem ir Mežāzis, jebkuru uzticēto pienākumu paveiks kvalitatīvi un pie jebkura darba ķersies pamatīgi. Viņam ir liels gara spēks, taču viegli ievainojama kaulu sistēma, īpaši ceļgali un mugurkauls.

Ja viens no vecākiem ir Ūdensvīrs

Bērnam, kuram viens no vecākiem ir Ūdensvīrs, noteikti piemīt spējas pasauli uztvert netradicionāli, domāt citādi par pārējiem, izgudrot kaut ko jaunu. Viņa vājā vieta ir asinsvadu sistēma, kas ir Ūdensvīra pārziņā.

Ja viens no vecākiem ir Zivis

Ja viens no vecākiem dzimis Zivs zīmē, bērns ir sapņains, dziļi uztver visu, kas ar viņu notiek. Viņiem pastiprināta uzmanība būs jāpievērš kāju pēdām un limfātiskajai sistēmai.

untitled

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.