1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

7 sievietes kļūdas, kuras vīrietis nekad nepiedos

 

477623s

Reizēm liekās, ka mīlestība var izturēt un paciest visu, bet tomēr stiprais dzimums nespēj piedot lietas,kuras skar viņa pašcieņu un godu.

Vīrieši ļoti bieži aiz savām skarbā tēla maskas slēpj maigu un viegli ievainojamu dvēseli. Atcerieties,ka mīļoto cilvēku ir ļoti viegli aizvainot, bet atgūt viņa uzticību reizēm ir pat pilnīgi neiespējami. Mīļās sievietes- izlasiet šo rakstu un nepieļaujiet citu sieviešu kļūdas.

1. Neuzticība.

Atcerieties, ka mūsu mīļotie ir ļoti privātīpašnieciski un doma vien, ka viņa sieviete var piederēt kādam citam, ir spējīga novest līdz vājprātam. Krāpšana katra uztverē var nozīmēt ko dažādu- citiem tas būs fizisks kontakts, bet citiem- pietiks ar to, ka jūs tikai pieļausiet tādu domu. Atcerieties, ka ar savu neuzticību jūs atklāti parādiet, ka necieniet savu vīrieti un jums nerūp jūsu attiecības.
Pie tam, tas ir spēcīgs trieciens pa vīrieša lepnumu. Tāpēc vīrietim vieglāk ir izšķirties,nekā katru reizi uz jums skatīties un atkal, un atkal pārdzīvot piedzīvoto.

2. Salīdzināšana ar citu vīrieti.

Pasarg, Dievs, savam vīrietim stādīt kādu citu vīrieti/ draugu/brāli/ tēvu- vai bijušo partneri, kā piemēru. Salīdzināšana ar citu vīrieti ir pielīdzināma naža dūrienam sirdī. Salīdzinot savu mīļoto ar citu vīrieti, Tu dod viņam iemeslu šaubīties par savu uzticību. Sievietei ir jābūt vīrieša mūzai, nevis ”zāģim”.

3. Alkatība.

Ja jūs izrādiet pastiprinātu interesi viņa makam, pieprasiet dārgas dāvanas, slaviniet viņu kā ļoti turīgu vīrieti (uzsverot to kā viņa labāko īpašību), tad nebrīnieties,ka viņš pret jums izturas kā pret lietu, kuru ir nopircis. Novērtē viņu kā personību, izcel viņa labākās rakstura īpašības. Vīrietim ir svarīgi just, ka tieši viņš pats ir vajadzīgs, nevis viņa maks, darbs, auto, vai dzīvoklis.

4. Ņirgāšanās.

Katram vīrietim ir Sapnis. Un nav svarīgi, ka jums tas viss liekās pilnīgi muļķīgi, jums ir jāvirza savs vīrietis pretim viņa Sapnim. Ja jūs izrādīsiet neticību, vai vēl sliktāk- apsmiesiet viņa mērķus, negaidiet pozitīvu iznākumu. Vīrieti vajag atbalstīt, virzīt viņu tikai uz priekšu, būt kopā ar viņu- un tad vīrietis gribēs iekarot arvien jaunas un jaunas virsotnes savas sievietes dēļ.

5. Aizvainojumus, kas veltīti viņa mammai, vai tuvākajiem draugiem.

Lai cik stiprs nebūtu vīrietis, viņam noteikti patīk, tā pat kā bērnībā, pažēloties mammai. Katram vīrietim viņa mamma ir svēta, un , ja tu biji tik neuzmanīga un negatīvi izteicies par viņa mammu- par jūsu kāzām vari aizmirst. Tas pats attiecas uz viņa labākajiem draugiem, lai cik dīvaini jums viņi neliekas- sadraudzējieties ar viņiem.

6. Stulbums.

Netiek ņemtas vērā mazās sieviešu viltības, bet gan patiess stulbums. Ticiet- vīrietis nemaz nav tik aprobežota būtne, kā dažām liekas- bez krūšu izmēra viņiem ļoti pat interesē sievietes intelekts. Ja sieviete nevar salikt divus vārdus loģiskā teikumā, tad diez vai rosīsies kādas nebūt turpmākas sarunas. Nevienas attiecības nav spējīgas pastāvēt bez dvēseliskas tuvības.

7. Pārākums.

Lai arī kādā laikā mēs dzīvojam, lai arī daudzas sievietes ir emancipētākas, nekā vīrieši, neviens, sevi cienošs vīrietis, nespēs sadzīvot ar to, ka viņa sievietei ir labāks darbs, veiksmīgāka karjera, vai lielāks atalgojums. Gudra sieviete, nekad neizrādīs pārākumu pār savu vīrieti. Viņa, tieši otrādi- cels uz pjedestāla savu vīrieti, norādot uz to, ka tieši viņš ir galvenais viņu attiecībās.

 

3 KOMENTĀRI

  1. Mana gimene nekas tads nav. Pat ar to pasu parakumu Es macos Un stradaju sanjemu vairak mans virietis to zin, vienmer esmu atbalstijusi savu milumu, Un atbalstisu

  2. Viens un tas ,pats …vīrieša …un kad beidzot ,ko vīriešiem vajadzētu saprast ,par savàm savām sievietēm.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.