0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vīriešu trūkumi, kas kaitina sievietes visvairāk…

 

1386397063_s25r4dg65gf3f6s5z3x2d23d2xc4f65f3c4g5f3cc Kad sieviete ir tikko iemīlējusies, viņa nemana mīļotā vīrieša sliktās īpašības. Tā notiek vienmēr, bet ar laiku, kad jūtas mazliet atdziest, tad nāk apskaidrība kopā ar nelielu, vai lielu vilšanos. Kādās attiecībās tas notiek pēc pusgada, kādās – pēc gada, bet citās pat pēc vairākiem gadiem. Kas tad ir tas, kas visvairāk sievietes tracina vīriešos? Lai sastādītu šo lietu sarakstu, psihologi un sociologi aptaujāja vairākus tūkstošus pāru, kuri dzīvo oficiālās laulībās ilgāk nekā gadu. Sarakstā tika iekļauti tie trūkumi, kuri, pēc sieviešu domām spēj novest, kā minimums līdz skandālam, bet kā maksimums – pie šķiršanās. Lūk, arī viņi – tracinošie faktori:

1. Vīrieša aizraušanās ar alkoholu – alkohola lietošana bez paškontroles, ļoti bieži tas tiek lietots bez iemesla, piemēram, ar vēlmi atbrīvoties no stresa.

2. Atkarība no datora. Ar šo kaiti sirgst kā jaunā paaudze, tā arī vīrieši gados. Pie tam, sievietes vienlīdz kaitina kā dažādu spēļu spēlēšana, tā arī kontaktēšanās sociālajos tīklos.

3. Mazā alga. Vājais dzimums uzskata (tā domā nedaudz mazāk kā puse aptaujāto), ka vīrieši var nopelnīt par 40% vairāk, nekā viņi nopelna patreiz.

4. Sadzīviskā nevīžība. Tas, ka vīrieši ļoti reti aiz sevis savāc – tā ir viena lieta, bet tas, ka viņi ļoti bieži norāda uz sievas neizdarību, tas gan ļoti veikli var novest pie skandāla.

5. Skopums. Nez kāpēc daudzi, visai turīgi vīrieša gabali, neļauj savām sievām lieki tērēties personīgām vajadzībām, vai skaistumkopšanai, bez īpaša iemesla.

6. Kritizēšana. Divām trešdaļām no aptaujātām sievietēm šī lieta ir pavisam neizturama. Jo kļūdīties taču var katrs, bet uz kļūdām norādīt tikai vīrieši.

7. Nepietiekama uzmanības veltīšana. Ļoti bieža parādība ilgstošās attiecībās, ar kuru sievietes atsakās samierināties.

8. Dīvainā klusēšana bez iemesla – vēl viena no vīriešu dīvainībām. Ja viņš pārnāk mājās no darba un klusējot iekārtojas dīvānā, psihologi šādos gadījumos iesaka apbruņoties ar pacietību. Vajadzība pēc vientulības vīriešiem jau ir ielikta gēnos. Viņam ir nepieciešams pabūt pašam ar sevi un padomāt par mūžīgo. Bet kā tas tracina…

9. Egoisms. Ja ģimenes galva ir sācis uzvesties kā egoists un aizmirst par visiem, izņemot sevi pašu, tad, ja laicīgi to nepārtraukt, nesanāks izvairīties no skandāla, vai pat šķiršanās. Der atcerēties, ka ”veselīgs” egoisms vīrieša profesionālajā dzīvē ir pat nepieciešams, jo, lai varētu gūt panākumus, viņam visu laiku ir jāpierāda, ka ir labākais.

Tāpēc, cik vien maigi spējat, paskaidrojiet, ka ģimene nav tā īstā vieta, kur izrādīt savu egoismu. 10. Putnēna sindroms. Tas ir tad, kad viņš vakaros gaida pārnākam savu”māti barotāju”, tā vietā, lai izņemtu no ledusskapja katliņu ar zupu un to uzsildītu, vai uzvārītu pelmeņus.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.