10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kā paslavēt vīrieti par labu seksu? Noteikti izlasi!

 

enjoy-sex-life

Mīļotais bija tik labs gultā, ka jums sajucis orgasmu skaits, vai arī kaimiņi jau sākuši klauvēt pie sienas? Vai vajag pateikties partnerim par kaislīgo nakti, vai arī pietiek ar daudznozīmīgu skatu? Mūsu eksperti ir pārliecināti, ka vīrietis obligāti jāslavē par lielisku seksu, un pasaka priekšā, kā to labāk izdarīt.

Mīlas attiecību eksperti ir vienisprātis: labs sekss nav iedomājams bez kvalitatīvas atgriezeniskās saites nav iedomājams. “Runājiet viens ar otru”, tie vienbalsīgi sauc. Tomēr daudzi saņemas parunāt atklāti ar otru tikai tad, kad radušās nopietnas problēmas. Un žēl, ka tā! Ja vīrietis pārspējis pats sevi un uzdāvinājis jums burvīgu mīlas nakti, tad nepateikt viņam par to ir noziegums! Jo tieši iedrošinājumu trūkums intīmās attiecībās bieži rada seksuālas problēmas pāriem nākotnē. Tāpēc obligāti pasakieties savam varonim par labu seksu. Tādējādi jūs un rezultāts nostiprināsiet un padarīsiet attiecības vel tuvākas. Psihologi ir pārliecināti, ka nav labāka komplimenta vīrietim kā uzslava par viņa seksuālo talantu. Tajā brīdī viņš jūtas kā slavas augstumos un, lai uzturētu savu ES, viņam gribas censties atkal un atkal.

Tomēr slavēt par seksu vajag pareizi un uzmanīgi. Nevajag aprobežoties ar frāzi “Kāds tu esi malacis!”. Galu galā, to pašu jūs viņam sakāt, kad viņš ir nomazgājis traukus vai pielicis plauktu. Lūk, daži padomi, kas jums palīdzēs seksuālo iedrošinājumu mākslā.

Padoms Nr.1 : Uzslavējat konkrēti

Vīrieši ir racionālas un pragmatiskas būtnes. Pat tajā, kas attiecas uz seksu. Tāpēc neaprobežojieties ar skaļām, gurdenām nopūtām un daiļrunīgiem skatieniem – viņš tos var saprast, kā vēlas. Labāk tieši pasakiet… nē, ne par viņa lielo izmēru, bet gan par to, piemēram, cik lieliski viņš prot vadīt ar šo viņa ķermeņa daļu. Psihologi skaidro, ka novērtēt vīrieša cienību ir slikts variants, jo vīrieši samērā sāpīgi attiecas uz šo tēmu. Kā jūs zināt, varbūt priekš viņa 20 centimetri ir maz?! Tāpēc labāk koncentrējieties uz citiem viņa talantiem.

Padoms Nr. 2 : Uzslavējat viņa tehniku

Sakiet, ka tieši šajā jaunajā pozā kuru viņš šodien piedāvāja, jūs izjutāt pilnīgi jaunas sajūtas. Vai paskaidrojiet, ka tad, kad viņa pirksti glāsta jūs tieši tā, jums liekas, it kā acu priekšā sākas krāšņs salūts. Nekad neignorējiet vīrieša iniciatīvu gultā. Centieties pamanīt un pozitīvi nostiprināt viņa rīcību. Bet, ja jūs kaut kas neapmierina, tad labāk piedāvāt savu glāstu variantu, nekā gulēt neapmierinātai un šņukstēt.

Padoms Nr. 3 : Uzslavējat viņa temperamentu

Piemēram, pasakiet, ka jūs uzbudina tas, ka viņš ir maigs, kaislīgs, vai rupjš. Nekad nevajag salīdzināt jūsu tagadējo partneri ar bijušo. Pat, ja salīdzināšanā uzvar pirmais. Frāze “Tu esi tik karstasinīgs, bet mans bijušais bija kā koks” pat par sevi vispārliecinātākajam vīrietim izsauks nepatīkamas emocijas.Mēs visi gribam būt vienīgie un neatkārtojamie cilvēkam, kuram patīkam. Tāpēc centieties uzsvērt sava partnera unikalitāti.

Padoms Nr. 4 :  Iedrošināt mīļoto ar rīcību

Sakiet vīrietim, ka arī vēlaties izdarīt viņam ko patīkamu. Un pēc tam izdariet. Vai arī uzziniet, ko viņš vēlas un palūdziet parādīt. No vienas puses, tā jūs daiļrunīgi pateikieties mīļotajam, bet no otras – paildzināsiet baudu arī pašai. Tāds žests, bez šaubām, radīs iespaidu uz jebkuru vīrieti. Tikai pirms tam pārliecinieties, ka priekš “banketa turpinājuma” jūsu vīrietim pietiks spēka.

Padoms Nr. 5 : Atrodat piemērotu laiku komplimentam

Nevajag runāt par vīrieša seksuālajām veiksmēm tieši intīmās tuvības laikā, tas tikai novērsīs jūšu abu uzmanību. Nerunājiet par to arī pēc tam, kad esat pametuši mīlas ložu. Par tādām lietām runāt labāk tieši pēc seksa: tieši tajā brīdī jūs abi, kā nekad vēl, būsiet noskaņoti uz atklātu sarunu. Pēc tam, kad jūsu partneris iegrims ikdienas lietās, delikāti komplimenti vairs neliksies tik veiksmīgi.

Padoms Nr. 6 : Izsakāt komplimentu rakstiski

Ja jums tomēr neizdevās pateikt mīļotajam, cik brīnišķīgs viņš bija mīlas spēļu laikā, aizsūtiet viņam erotisku īsziņu. Atklātas tēmas vieglāk apspriest tieši rakstiski. Šādā gadījumā gaidīt piemērotu brīdi nevajag. Pie tam, frivol isms uztur kaisles uguni vajadzīgajā līmenī.

avots: lady.mail.ru 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.