7.6 C
Rīga
pirmdien, 6 maijs, 2024

Šī pāra iepazīšanās stāsts šķiet pavisam neticams

 

Diemžēl Klēra un Marks izrādījās vājredzīgi cilvēki. Viņi dzīvoja nelielā pilsētā trīs kilometru attālumā viens no otra. Viņiem bija jau pāri 50 gadiem, bet viņi tā arī neatrada savu otro pusīti dzīves laikā. Bet viņu dzīve izmainījās pateicoties viņu suņiem!

Claire-Johnson-and-Mark-Gaffey-1-600x1002

Šobrīd Klēra un Marks ir laimīgi kopā, bet tas kā viņi satika viens otru, vienkārši liksies neticami.  Vienā treniņa laikā, viņu suņi  Vinis un Rods pēkšņi iepatīkās viens otram un kļuva par pāri.

Venice-and-Rodd-600x399

Suņi bija vienkārši nešķirami. Klēra atceras: «Tā bija patiesa mīlestība.Visi bija pārsteigti,cik ļoti suņi kļuva tuvi viens otram».

Undated handout photo issued by The Guide Dogs for the Blind Association (Guide Dogs) of guide dog owners Claire Johnson, 50 and Mark Gaffey, 51, who got married in Baralston, Stoke-on-Trent, after their dogs fell in love at training two years ago, their guide dogs, Venice (left) and Rodd, took the happy couple through the service and even acted as ring-bearers. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Sunday March 23, 2014. See PA story SOCIAL Dogs. Photo credit should read: The Guide Dogs for the Blind Association/PA Wire NOTE TO EDITORS: This handout photo may only be used in for editorial reporting purposes for the contemporaneous illustration of events, things or the people in the image or facts mentioned in the caption. Reuse of the picture may require further permission from the copyright holder.

Par cik suņi viens otru tik stipri mīlēja, Klēra un Marks savus suņus veda uz spēļu randiņiem, kuri ļoti ātri kļuva arī par Klēras un Marka randiņiem.

Claire-Johnson-and-Mark-Gaffey-600x399

14.februārī. Valentīndienā, Marks bildināja Klēru. Beidzot pāris kļuva par līgavu un līgavaini. Bet par cik, iepazinās tieši pateicoties suņiem, viņi bija tie, kas pienesa kāzu gredzenus lielajā dienā un pavadīja līgavu ar līgavaini pie altāra.

avots: AdMe.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.