3.8 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Lūk tā ir pareizi iesākta diena!

 

871b9b

Sakārto savu ārējo izskatu.

Pacenties neaizgulēties. Jo tad Tev paliks pavisam maz laika pašam sev. Un kam, ja, ne Tev pašam vislabāk zināt, ka nevainojams ārējais izskats ir panākumu atslēga. It sevišķi, ja Tevi gaida uz darba pārrunām.

Papriecājies par saviem panākumiem.

Kāpēc gan dzenot bārdu, vai brokastojot, jūs nevarētu atcerēties un pārdomāt visus labos darbus, ko esiet paveicis vakar? Pilnīgi noteikti, ka patīkamās domas par paša paveiktajiem darbiem, jums uzlabos omu. Labs noskaņojums ir panākumu atslēga jauniem sasniegumiem.

Izslēdz televizoru.

Rīta pārraides ir patīkamas un neuzbāzīgas, rodas sajūta, ka visa pasaule ir pamodusies kopā ar Tevi. Bet, vai nebūtu laiks mainīt savus ieradumus? Rīta televizora skatīšanās ir traucēklis sakoncentrēties jaunai dienai un , laiks, ko būsi veltījis šai ”kastei”, būs zaudēts- to vairs neatgriezīsi.

Mosties kopā ar sauli.

Kā jebkuram dzīvam organismam, arī cilvēkam ir savs ”iekšējais pulkstenis”, kurš ir orientēts uz dienas- nakts maiņu. Iestājoties naktij, cilvēka organismā izstrādājas melotanīns un cilvēks iemieg, bet uz rīta pusi, melotanīna ”ražošana” tiek pārtraukta un Tu mosties. Ja Tu dzīvo tumšā dzīvoklī, tas nozīmē, ka Tu vienmēr būsi neizgulējies. Lai melotanīns pavisam Tevi nepieveiktu, no rītiem vienmēr attaisi aizkarus un ielaid saules gaismu.

Pievērs uzmanību brokastīm.

Noteikti esiet dzirdējuši, ka – brokastis ir pati svarīgākā ēdienreize. Ja pret brokastīm izturēsieties nenopietni, jūs variet sabojāt ne tikai savu dienu, bet arī veselību. Tāpēc jau pirms laika pārdomājiet, lai jūsu brokastis būtu sabalansētas, lai tajās būtu gan ogļhidrāti, gan tauki, gan arī olbaltumvielas. Un, protams- ēd nesteidzoties!

Lasi vēl: 
Un atkal sanāca pārēsties? Padomi, kā no tā izvairīties…
14 padomi, kā ātri iemācīties jebko!
Padomi kā samazināt vēdera apkārtmēru

Neaizmirsti par rīta vingrošanu.

Par vingrošanas labumiem noteikti nav jārunā, bet, vai jūs zināt, kad vislabāk ir to darīt? Izrādās, ka vingrošana ir veselīga miega pamats. Un kas gan vīrietim var būt svarīgāks par veselīgu miegu? Tātad- vingrojam no rītiem un saldi guļam naktīs!

Komunicējiet.

Psihologi uzskata, ka sabiedriski cilvēki jūtās daudz labāk kā noslēgti. Tāpēc, katru rītu velti 10 minūtes sava laika sarunām ar ģimeni, piezvani vecākiem, vai labākajam draugam. Vari arī darbā aprunāties ar kādu no kolēģiem pie kafijas tases.

Un ko jūs teiktu par- nedaudz seksa?

Te, protams viss ir atkarīgs no paša cilvēka un vēlēšanās. Bet atceries, ka rīta samīļošanās, skūpsti, glāsti, vai pat seks (protams, ja laiks nespiež) ar draudzeni, vai sievu, rada lielisku noskaņojumu ne tikai Tev, bet arī Tavai sievietei. Vai tas nav jauki?

Saplāno savu dienu.

Rīts- pats labākais laiks plānošanai. Jo, ja Tu no rīta saplānosi savus darbus, tad Tev būs visa diena brīva, lai varētu šos plānus izpildīt. Vai tad ne tā?

Izdomā sev rīta hobiju!

Sakiet lūdzu, kas ir tas, kas tā pa īstam novērš vīrieša domas no rūpēm un raizēm, no nepatikšanām ģimenē un darbā? Protams tie ir hobiji. Izdomā sev kādu hobiju, ar ko var nodarboties no rītiem. Starp citu- visi augstāk minētie punkti arī var būt lielisks rīta hobijs.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.