6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Šoks! Sievietei apnīk būt vienai – viņa apprec pati sevi!

 

525347_2

Kā raksta «Mirror», Greisa Geldere (Grace Gelder) izlēma atdoties svarīgākajai personai savā dzīvē – sev. Sieviete izlēma, ka viņai nav pietiekami daudz laika tradicionālām attiecībām.

Sievietei bija tik ļoti apnicis doties uz randiņiem, ka viņa kļuva par pirmo personu Lielbritānijā, kura ir apprecējusi pati sevi. Vispirms Greisa Geldere pat sevi bildināja. Viņa to paveica uz parka soliņa un vēlāk rīkoja īstu kāzu ceremoniju, uz kuru ieradās 50 viesi. Fotogrāfe teica, ka pēc sešus gadus ilgas dzīves vientulībā viņa bija izveidojusi «lieliskas attiecības pati ar sevi» – šādas saiknes izveidošana ar kādu citu viņai tagad šķiet pārāk liels darbs. Viņa iedvesmojās no islandiešu mūziķes Bjorkas dziesmām un nolēma apprecēt pati sevi.

Lasi vēl: 
Tas, ko izdarīja tēvs meitas kāzās, saraudināja ikvienu
Sieviete zaudēja atmiņu, tādēļ viņas vīrs kāzas sarīkoja vēlreiz
Nepārspējamā Japāna: Notiek pasaules pirmās robotu kāzas (+video)

Greisa iegādājās kleitu un gredzenu, un apprecējās lauku mājās Devonā (Devon), kur ceremonijā piedalījās viņas māsas un draugi. Ceremonija beidzās ar to, ka sieviete noskūpstīja savu spoguļa attēlu. Runājot ar «Guardian», viņa teica: «Daži cilvēki komentēja manu izvēli, sakot, ka es esmu pārņemta ar sevi. Skaidrs, ka, ja cilvēks ir paziņojis par sevis apprecēšanu, tas ir paziņojums par mīlestību pret sevi.»

«Tomēr es biju pilnībā apmierināta ar savu motivāciju. Es esmu personīgās attīstības ceļā, es meditēju, dejoju un uzstājos, lai sevi labāk iepazītu. Es nodarbojos arī ar Shakti Tantra programmu, kuras fokuss ir likts uz seksualitāti.» «Sēžot uz soliņa parkā, es pēkšņi aptvēru, ka sevis apprecēšanai liecinieku klātbūtnē piemīt milzīgs spēks. Tas liks man pieturēties pie saviem kāzu solījumiem.» Greisas kāzas vadīja viņas draugs Tiu, kurš aizstāvēja sievietes plānus un teica, ka viņa tagad ir uzsākusi jaunu dzīves posmu

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.