1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Saldēts citrons – brīnumlīdzeklis, kas nogalina vēža šūnas!

 

00 Citrons – produkts ar brīnumainu iedarbību, kurš nogalina vēža šūnas. Tas ir desmitiem tūkstošu reizes stiprāks par ķīmijas terapiju. Citrona miza satur 5-10 reizes vairāk vitamīnus, nekā citrona sulā, un tā cīnās ar toksīniem organismā. Ievietojiet nomazgātus citronus saldētavā. Kad citrons ir sasalis sarīvējiet to uz rīves pilnībā visu, (to nevajag pirms tam nomizot) un pārkaisiet ar to visus savus ēdienus. Beriet to klāt dārzeņu salātiem, saldējumam, zupām, vistai, makaroniem, rīsiem, suši, zivs ēdieniem… Saraksts ir bezgalīgs. Visi ēdieni iegūs unikālu garšu, kuru jūs pirms tam nebūsiet izjutuši.

Замороженный лимон — чудодейственный продукт, убивающий раковые клетки!

Mizā ir daudz vairāk vitamīnu, nekā pārējā citronā, bet, kā ierasts, jūs mizu visbiežāk izmetiet laukā. Bet pielietojot šo, citrona sasaldēšanas un tā piebēršanu ēdienam, metodi jūs uzņemsiet vērtīgās barības vielas un stiprināsiet savu veselību. Citrona miza ir spēcīgs atjaunotājs pēc toksisko elementu likvidācijas jūsu organismā. Tāpēc, lietojiet sasaldēto, rīvēto citronu pie jūsu ēdiena katru dienu un jūsu ēdiens kļūs daudz garšīgāks, bet dzīve veselīgāka un ilgāka! Šis ir pārsteidzošais citrona noslēpums! Un, kas ir sevišķi svarīgi – citrona ekstrakta terapijas rezultātā tiek iznīcinātās tikai ļaundabīgās šūnas. Un tā kā tam nav nekādu blakusparādību, tad sasaldēto citronu var lietot neierobežoti, rīvējiet un ēdiet uz veselību! Informācijas avots: šādu informāciju sniedza viens no pasaules lielākajiem zāļu ražotājiem, kas stāsta, ka pēc vairāk kā 20 laboratorijas testiem, sākot no 1970. gada, kuri parādīja to, ka parasts citrons nogalina 12 vēža paveidu  ļaundabīgās šūnas, ieskaitot tādas kā resnās zarnas, piena dziedzeru, plaušu un aizkuņģa dziedzera vēzi. Un, kas pārsteidz visvairāk – citrona terapija iznīcina tikai ļaundabīgās vēža šūnas, bet neskar veselās.

 
avots: liveinternet.ru
 

21 KOMENTĀRI

  1. un kur tad paliek fakts par to ka saldētie augļi ir zaudējuši savas vērtīgās īpašības???????!!!!!!!!!

  2. Ņemot vērā to daudzumu nenomazgājamās ķīmijas, ar ko citroni tiek apstrādāti, pirms nonāk pie pircējiem, varētu ieteikt neriskēt….

  3. Daba dod – Daba ņem.

    Ja Daba ir kaut ko radījusi, tad tā noteikti ir radījusi kaut ko citu, kas iznīcina to pirmo vai pārtiek no tā. Tāds ir radības pastāvēšanas pamats un dzīvības dzinējs. Tieši tāpēc vienmēr būs slimības un zāles. Baktērijas, kas parazitē un baktērijas, kas pārtiek no parazītiem. Šis cikls ir apturams tikai un vienīgi iznīcinot visu dzīvo. Kamēr ir dzīva radība, tikmēr ir kaut kas, kas to var iznīcināt.

    Jautājums, cik cilvēks ir spējīgs nolaisties no saviem iedomātajiem augstumiem, lai atzītu, ka cīņā pret baktēriju tam nepieciešama cita baktērija, ka cīņā pret vīrusu tam nepieciešams kāds augs vai dārzenis.

    Taču, kas pats svarīgākais, neviens citrons, žeņšeņs vai gailene nevienu cilvēku neizārstēs, kamēr pats cilvēks nebūs tam nobriedis. Piemēram, pirmā komentāra autore neizārstētos pat tad, ja pati būtu citrons.

    Neliels akmens arī raksta autora dārziņā, jo sarmīte tika mulsināta (ne maldināta). Ne jau citrona saldēšanā ir jēga. Jēga ir citrona mizā. Savukārt, visērtākais veids, kā pagatavot citrona mizu ēšanai, ir to sasaldēt un sarīvēt. Var jau, protams, rīvēt nesaldētu, taču tā ir pašas sarmītes izvēle..

  4. jā,un fakts ka citrusaugu mizas piesātinatas ar ķīmijam ar ko tiek apstrādāti augļi
    izņēmums protams bioprodukti,bet vai musu lielveikalos tadu ir

  5. Fascinē pēdējās rindkopas ievadteikums: ”Informācijas avots: šādu informāciju sniedza viens no pasaules lielākajiem zāļu ražotājiem..” Ja jau zāļu ražotājs ir tik milzīgs un pētījumi tik autentiski, tad palīdzētu kaut zāļu ražotāja nosaukums, ja jau pašu pētījumu atsauces tik grūti norādīt. Fascinē intereta autoru spēja uzrakstīt vienu īstu rakstu, kuram būtu pamats ticēt.

  6. Raksts patiess, tikai viņi nedaudz kļūdījušies ar izmantošanas metodi. Sasaldēto citronu vajag pēc iespējas stipri mest pa vēža sūnām, lai tās tiktu bojātas tik ļoti, ka atmirst. Un vēl ceru, ka nevienam, kurš lieto šo metodi vēža ārstēšanai nav bērnu, jo pasaule jau tāpat pilna idiotu.

  7. Raksta autoram ir labi ja pamatskolas izglitiba un pilnigi nekadas zinasanas par vezi. Ja ” Tas (citrons) ir desmitiem tūkstošu reizes stiprāks par ķīmijas terapiju.”, tas nozimetu, ka katru reizi kad mes apestu kaut drusku citrona, visi atstieptu pekas. Kimijas terapija ir radita lai nogalinatu sunas un apstadinatu sunu dalisanos (tadel cilveki zaude matus). Kimiskaja terapija ir toksiska orgasnismam. Tatad, ja mes ticam raksta autoram, citrons ir desmitiem tukstosu reizu toksiskaks neka kimijas terapija.
    Autoram butu jauzraksta atvainosanas raksts. tas nav pienemami, ka pilnigi bezsakarigi murgi tiek sadi publiceti.

    • Jums nav taisnība. Viss, kas organismam nepieciešams, lai tiktu galā pat ar ļaundabīgām šūnām, ir spēcīga imūnsistēma. Tiklīdz tā ir vāja, rodas visdažādākās problēmas, tai skaitā sāk veidoties vēža šūnas. Ķīmijterapija, kā pareizi teikts vienā komentārā augstāk, tiešām iznīcina šūnas. Bet sliktā ziņa ir tā – ka visas. Gan sliktās, gan labās, tai skaitā, tātad, automātiski arī imūnsistēmu. Kāpēc varētu būt tā, ka citrons ir spēcīgāks un efektīvāks šai dzīvības un nāves kaujā? Tāpēc, ka tas spēcina imūnsistēmu un pateicoties tam organisms sāk cīņu ar vēža šūnām. Tieši tāds un ne citāds ir šis process.
      Bet tas, ka uzrakstīts ir diletantiski un tas, ka autors šai idejai ir zāļu firma – tās gan ir absolūtākās muļķības. NEKAD farmācijas industrija šādu informāciju nesniegs un pat necentīsies to pārbaudīt. Ne tās ir viņu intereses…

  8. Visi autori un citas konkrētības? Ha. Zinātnisku pētījumu, lūdzu. Un, labi, autors. Bet nav neviena normāla avota, ir tikai blogi un traku māmiņu saiti. Bet nu… Tas ir internetā, tātad tas ir patiess. 😉

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.