6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Mazas viltības, kā kopt vīrieša uzvalku! Tas Tev noderēs!

 

011-rose-and-born-spring-summer-2013

Šie parastie noteikumi palīdzēs tev ilgi saglabāt savu darījuma uzvalka izskatu skaistu un koptu.
Sākam, atvēli uzvalkam pietiekami daudz vietas skapī un pirms tā iekarināšanas atbrīvo visas kabatas un izņem jostu no biksēm. Vēlams uzvalku iztīrīt ar mīkstu drēbju suku īpašu uzmanību pievēršot bikšu atlokiem. Bikses tīrīt tikai no kreisās puses.

Pēc tīrīšanas uzvalku vajag izvēdināt, ja uzvalks ir saburzījies, vajag atstāt viņu ar tvaiku pilnā vannas istabā – mitrums palīdzēs saglabāt vilnas šķiedru elastību.

Labākai uzglabāšanai izmanto platus pakaramos, kuri aizpilda visu plecu platumu. Bikses karini aiz apakšējām malām uz pakaramajiem, kuri speciāli paredzēti bikšu karināšanai.

Bikses gludināt vajag caur mitru marli vai jebkuru mitru kokvilnas audumu. Tā izstrādājums nespīdēs un saglabās savu iepriekšējo izskatu. Ja ir nepieciešamas ideālas buktes, gludini tās ar rokām, bet vēl labāk ar bikšu presi – speciālu gludināšanas ierīci, kura var izpildīt pakaramā funkciju.

Lasi vēl:
5 interesanti fakti par augstiem papēžiem, kuri jauc vīriešu galvas
Stāsts par vīrieti, kurš 94 gados pirmo reizi kļuva par tēvu
Kā paslavēt vīrieti par labu seksu? Noteikti izlasi!

Nodrošini uzvalkam regulāru atpūtu. Ideāli to būtu uzvilkt vienu reizi 3 – 4 dienās.

Sezonas uzvalkus uzglabā speciālos auduma vai sintētikas maisos, kuros ir ielikti pretkožu līdzekļi. Lai žaketes nezaudētu savu formu piedurknes var piepildīt ar plānu saburzītu papīru.

Kādreiz ir jāgludina pat viskvalitatīvākos izstrādājumus. Tad vajag izmantot speciālus teflona uzgaļus. Sezonas laikā vienreiz nodod uzvalku ķīmiskajā tīrītavā, it īpaši tādā gadījumā, ja taisies to uz ilgu laiku nolikt skapī.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.