6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kādai jābūt sievietei, kuru vīrietis nekad neiedomātos pamest…

 

iStock_000013706159_Large

Mēs visas zinām , kādam jābūt ideālam vīrietim – akli kurlmēmam kapteinim– tālbraucējam. Bet kādām jābūt mums, lai vīrietim prātā neienāktu pacelt cepuri un aplaimot kādu citu.

        Kļūt par vīrieša vienīgo izredzēto nav no vieglākajiem uzdevumiem, taču nav arī jāmet plinti krūmos…Neviens mums nevar aizliegt vismaz mēģināt paspert kādu soli tuvāk ideālam.

Esi dažāda!

Jau Koko Šanele ir teikusi – lai sieviete kļūtu neaiztājama, tai patstāvīgi ir jāmainās.Tas neattiecas tikai uz imidža maiņu – esi trausla meitene, kuru ir vēlme pasargāt un samīļot, mīļākā , kura ir kā traka uz seksu, saimniece, kura brīnišķīgi tiek galā ar pavarda saglabāšanu vai princese, par kuras smaidu mīļotais ir gatavs atdot puskaraļvalsti. Visgarlaicīgāk vīrietim būs tad, ja viņš varēs paredzēt , ko tu teiksi un darīsi  rīt, parīt, pēc gada…

Pieņem savu vīrieti tādu, kāds viņš ir!

Atceries , ka pirmā nakts vai pat zīmogs pasē un gredzens pirkstā tev nedod tiesības ķerties pie vīrieša pārauadzināšanas, vispirms padomā, vai Tev pašai tas patiktu.Nezāģē nemitīgi un nepārmet, ja viņš neatbilst gluži tavam iedomātājam ideālam.Nepārmet viņa nepilnības, taktiski piedāvājot citus variantus. Vienmēr paslavē ikreiz , kad viņš tevi ir iepriecinājis.

Tu esi tā, uz kuru var paļauties!

Vīrietim ir jābūt pārliecībai, ka tu viņu sapratīsi un būsi līdzās arī tad, ja pienāks grūtāki laiki – tā teikt – gan priekos, gan bēdās.

Mīli sevi!

Sieviete, kura pati sevi nemīl, agri vai vēlu zaudēs interesi sava vīrieša acīs.

Ar tādu sievieti ir ērti, bet diez vai jūtas, kādas ir vīrietim pret bezmaksas mājkalpotāju, bērnu aukli, virēju, var nosaukt par mīlestību…Palutiniet sevi, tas gan nenozīmē treknus kūkas gabalus un konfekšu kastes, bet regulāru sevis kopšanu – gan fizisko , gan garīgo.

Nebaidies strīdēties!

Kā zināms, ja ģimenē nekad nav strīdu – viens no jums ir idiots( atvainojos par tiešumu), vai arī jums abiem ir vienalga , kas arī ne par ko labu neliecina… Strīdēties drīkst un vajag, taču šajos momentos vēlams aizmirst vārdus – nekad un vienmēr, kā arī nepārmest visus vīrieša grēkus no iepazīšanās dienas, bet runāt par konkrēto gadījumu.

Neaizmirsti par seksu!

Pamatinstinktu apmierināšanu ģimenē neviens nav atcēlis. Sekss ir ne mazāk svarīgs, kā miegs un ēdiens.Pievērsiet uzmanību, lai tas ne vienmēr ir saplānots – piemēram – otrdienās un ceturtdienās, uguntiņu piedos ātrais seksiņš negaidītā vietā un laikā.

Rūpējieties par mājas pavardu!

Vīrietim vienmēr būs patīkami, ja pārnākot mājās, viņu sagaidīs iemīļotā cepeša vai pīrāgu smarža, tīrība un kārtība visapkārt, tas viss spēj nomierināt pēc saspringtas darba dienas un liek aizmirst par lata kursivai naftas barela cenu.

 

Pats galvenais – saglabājiet balansu starp – dot un ņemt !

Ņemiet un neaizmirstiet arī dot!

logo

 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.