14.5 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Labais horoskops! Tad, kad aizmirsi, vai durvis aizslēgtas…

 

prew

Cilvēkus jau izsenis ir pievilcis viss nezināmais un tālais. Es šeit domāju galvenokārt zvaigznes. Ar katru  no mums ir bijis tā, kad izej uz ielas tumšā, skaidrā naktī, paskaties uz augšu, bet tur…zvaigznes, un tu aizdomājies, kas gan tur tālu, tālu projām notiek….Cilvēki zvaigznēm ir pat piešķīruši vārdus un apvienojuši tās zvaigznājos. Un cilvēki ir pārliecināti, ka zvaigznēm ir vistiešākā ietekme uz tā vai cita indivīda dzīvi. Viss atkarīgs no tā, kad tu esi piedzimis. Kāds zvaigznājs un kāda zodiaka zīme tevi aizsargā. Tāpēc arī cilvēkam ir tāds raksturs, nevis kaut kāds cits, un viņš tajā vai citā situācijā uzvedas noteiktā veidā…

Piemēram, ja cilvēkam aizcirtušās durvis, kad viņš iznesa atkritumus. Jūs domājat, ka visi uzvedas vienādi? Nekā ne! Viss ir atkarīgs no zodiaka zīmes, zem kuras konkrētais cilvēks ir piedzimis.

Auns. Šis tips ilgi nedomās. Noliks spaini. Aties nostāk, kārtīgi ieskriesies un – aiziet uz padziļinājumu, tas ir uz durvīm ar visu spēku ieskriesies. Šeit galvenais, lai galva, nu vai arī plecs, būtu stipri. Un vēl, lai durvis nebūtu no metāla….

Vērsis. Iet uz mērķi. Ja viņam bija jāieiet pa durvīm, tad viņš par spīti visam arī ieies. Bet centīsies kādu pasaukt palīgā. Ies pie kaimiņiem pēc cirvja. Vai arī baidīs tos ar savu ārprātīgo izskatu.

Dvīņi. Dvīņi nelauzīsies pie aizvērtām durvīm. Viņi ātri vien galvā izskaitļos, kurš no draugiem-paziņām dzīvo vistuvāk, un dosies ciemā pie laimīgā. Lietderīgi pavadīs laiku un sagaidīs kādu no radiniekiem, kuram ir atslēga.

Vēzis. Tas visu dara pats. Izsist durvis nav Vēža garā. Vēzis sasprindzināsies un atcerēsies, kā izskatās viņa atslēga, pēc atmiņas uztaisīs atslēgu. Un tas viss pilnīgi patstāvīgi. Neskrienot pie kāda pēc palīdzības. Pēc tam pats atvērs aizcirtušās durvis. Pats!

Lauva. Ies pie kaimiņiem pēc palīdzības. Viņš krāšņi aprakstīs Lauvam nepatīkamo situāciju. Un daiļrunīgi klāstīs tik ilgi, kamēr kaimiņi nepadosies un nepalaidīs viņu uz balkonu, lai viņš pa balkonu tiktu uz savu dzīvokli, neskatoties uz briesmām, kas var draudēt bezbailīgajam Lauvam. Un viņš pārlīdīs no viena balkona uz otru ar kaimiņu šausmināšanos fonā. No situācijas iznāks kā uzvarētājs. Pat, ja balkona durvis izrādīsies aizvērtas…

Jaunava. Jaunava nekritīs galējībās. Viņa noliks spaini. Dziļi aizdomāsies. Pārdomās visus variantus, kā iziet no situācijas. No tiem izvēlēsies visracionālāko un ķersies pie lietas. Un tas viss apdomīgi, bez jebkādas panikas.

Svari. Viņi ar plecu nesitīs durvis un nelīdīs caur balkonu. Svari ies meklēt palīdzību pie draugiem. Jo viņi ir pilnīgi pārliecināti, ka viena galva ir labi, bet divas un vairāk vienmēr ir labāk.

Skorpions. Skorpionam neienāks prātā skriet pēc cirvja vai palīdzības. Kāpēc? Skorpions centīsies sakoncentrēties, sasprindzinās visas savas paranormālās spējas, par kurām viņš kaut kad ir dzirdējis un nojauš, ka tādām jābūt un…centīsies teleportēties dzīvoklī caur aizslēgtām durvīm…

Strēlnieks. Tas vispār nesāks stresot. Tas nozīmē, nav lemts iet mājās. Spaini var atstāt pie labās kaimiņienes, bet pats var iet pastaigāties pa ielām. Jo tur taču ir tik daudz kā interesanta. Bet mānīgās durvis vienalga atvērs kāds no radiniekiem. Jo viņi taču kaut kad atgriezīsies.

Mežāzis. Dziļi aizdomāsies, sāks pētīt slēdzeni. Ies pie kaimiņienes un pajautās kaut kādu tapiņu un izmēģinās sevi kramplauža lomā. Ilgi un dikti ķimerēsies riņķī un apkārt slēdzenei cerībā to atslēgt un neko nesaplēst. Viņu neapturēs ne aukstums kāpņu telpā, ne neērtā poza, ne pienākusī nakts. VIŅŠ ilgi un dikti centīsies atslēgt slēdzeni, līdz savu nepanāks. Man pat liekas, ka viņš nepārtrauks savu nodarbi pat, ja atnāks kāds no radiniekiem ar savu atslēgu.

Ūdensvīrs. Piesaistīs profesionāli. Ies pie vietējā atslēdznieka un liks, lai tas atver durvis un nesalauž durvis. Ūdensvīrs tic brīnumiem un viņam nospļauties par loģiku. Bet tas, kas izsauks slēdzeņu atslēgšanas firmu tā arī turpinās dzīvot ilgi un laimīgi.

Zivis. Zivis uzreiz kritīs izmisumā. Noliks ļauno spaini, apsēdīsies blakus uz paklājiņa un lūdzošā balsī teiks: “Palīdziet, kā varat, labie ļaudis..Mūsu mānīgā durtiņa aizcirtusies. Aaatslēdziņa dzīvoklī palikusi. Ļoooti ceram uz jūusu paaalīdzību…” Un viss tādā garā. Tic zivis cilvēkiem, viņu labestību un atsaucību… Šeit galvenais, lai kaimiņi neizsauc policiju, kas attīrītu kāpņutelpu no bomžiem…

Un kā jūs rīkotos šajā situācijā?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.