6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Radu saieta horoskops. Kā katra zodiaka zīme izturas pret ģimeniskiem svētkiem?

 

IMGP0316-752222

AUNS

Auna spontānums un aktivitāte šādās reizēs jūtami mazinās. Viņuprāt, radi var būt kritiskāki vai ieņemt stingrākas pozīcijas nekā tiem pienāktos saskarsme ar Aunu. Tāpēc radu ballītēs šajā zīmē dzimušie drīzāk uzņemsies organizatora (tomēr aktīva rīcība!), nekā izklaidētāja (un ja nu visiem nepatīk?) lomu.

VĒRSIS

Savā rāmajā, mierīgajā manierē Vērsis ir spējīgs nomierināt arī citus. No malas izskatās, ka Vērsis neko dižu nedara, tomēr viņa ietekmi sajūt ikviens un pat nedomājot seko viņa piemēram. Pie ģimenes galda Vērsis ir neaizstājams: viņš nogaršos visus ēdienus, darīs laimīgu namamāti un no sirds izpļāpāsies par radu būšanām!

DVĪŅI

Dvīņiem vislielāko prieku sagādā iespēja “ielēkt” tik daudzās sarunās uzreiz. Iespējams, Dvīņu zīmē dzimušajam nāksies sevi piespiest, lai dotos uz ģimenes pasākumu, toties, kad tas būs noticis, viņš no sirds priecāsies par izklaidi.

VĒZIS

Ja var ticēt astrologiem, Vēzis šādās situācijās ir savā elementā. Visi taču nenoguruši atkārto, cik mājas mīloša un ģimeniska šī zīme ir! Ja rodas kādas nesaprašanās, Vēzis vislabāk zina, ka labāk nemesties strīdēties, bet gan atkāpties un izvēdināt galvu. Daži ģimenes draugi vai nesen iepazītas otrās pusītes, kuri arī uzaicināti uz pasākumu, palīdz novērst spriedzi radu starpā.

LAUVA

Lauva par savu svētu pienākumu uzskata nodrošināt, lai visi justos laimīgi. Nekādas ierunas netiks pieņemtas, Lauva var kļūt mazliet aizbildniecisks, toties viņu vadīs vislabākās jūtas, tāpēc neviens tā īsti uz viņu nedusmosies. Un kurš gan vēl teiks pirmo tostu, ja ne Lauva?

JAUNAVA

Jaunava, kā parasti, rūpēsies par visiem un visu, bet īpaši – par plānotā grafika ievērošanu. Ja viss būs noritējis, kā nākas, Jaunava pēc pusdienām pazudīs virtuvē, lai tiktu galā ar netīrajiem traukiem. Ja esi dzimis Jaunavas zīmē, atceries, ka ballītes domātas arī atpūtai, ne tikai savu organizatorisko talantu izrādīšanai (par tiem tāpat neviens nešaubās!)

SVARI

Svari ilgojas pēc sirsnīgām sarunām ar katru tuvu radinieku, vislabāk viens pret vienu, jo šādās reizēs viņu parastais sabiedriskums var būt gājis mazumā. Tomēr tieši Svaru ciešā emocionālā saikne ar ikvienu radinieku ir tā līme, kas stiprina ģimenes saites.

SKORPIONS

Skorpions radu saiešanās demonstrē savu šarmu, neļaujot spriedzei rasties nevienā no grupiņām un grupējumiem. Kad vien rodas kāda iespējami bīstama situācija, Skorpions ir blakus un darbojas kā īsts miera uzturētājs (neraksturīgi viņam!).

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir bezrūpīgs un gatavs uz visu kā jau vienmēr. Viņam netīk bēdīgi ģīmji, tāpēc var gaidīt, ka viņš plēsīs jokus, lai sasmīdinātu pat lielākos īgņas. Pacilāts noskaņojums dara brīnumus un ļauj pārciest pat nīgrākās tantes klātbūtni!

MEŽĀZIS

Mežāzis radu saiešanās izturas piesardzīgi, jo viņam nepatīk bezjēdzīgas diskusijas, kas, ļoti ticams, šādās reizēs ir neizbēgamas. Tāpēc sākumā Mežāzis var turēties maliņā, bet iesilt, ja vakars izvēršas jauks un tiešām ģimenisks.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem parasti patīk ģimenes ballītes. Viņu pozitīvā attieksme un atteikšanās cilāt vecas lietas tos padara par vakara zvaigznēm.

ZIVIS

Zivis ar savu rāmo izturēšanos ienes krietnu devu miera un sapņainas apceres/atceres šādos pasākumos. Zivju zīmē dzimušajiem nepatīk stress, un tie dara visu, lai arī pārēji justos mierīgi un atbrīvoti.

untitled

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.