2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kā sievietēm pēc 30 mainās uzskati par vīriešiem?

 

mezy92fppllb5n1u4c0y

Kā sievietēm pēc 30 ( bet dažām, gudrākām vēl agrāk) mainās uzskati par vīriešiem? Kas tiek uzskatīts par pievilcīgu un seksīgu?

Ziniet, pēc mūsu 30 gadu sasniegšanas, mums vīriešos romantisks un seksīgs liekas kaut kas cits. Savādāk, nekā tas bija 18 gados.

Tad viena roze un šampanietis veidoja ģimenes. Ko nu tur, pat 20 gados “tev ir skaistas acis” un “ es tevi gaidīju visu savu dzīvi” nostrādāja lieliski. Tagad nepārsteidz pat kurjers ar lillijām. Nē, nu burvīgi, protams, bet…Milzīgs zaļumu kušķītis no tirgus sagādātu lielāku prieku un liktu pasmaidīt. Agrāk bija vienkāršāk. Nu, piemēram, brutāli uzliecis vienu uzaci, viņš pateiks “esmu piekusis būt ideāls visiem, es gribu būt ideāls tikai priekš tevis, mīlulīt” un tu savos 18 gados izkusi, jo viņš taču ir lielisks! “Gribu būt viņa dekabriste…” Bet tagad tu nošņāksies un uzspļausi, jo viņš ir idiots, kas iedomājies, ka ir sazin kas.

Agrāk es būtu noraudājusies līka, ja kāds zem mana loga būtu atbraucis uz automašīnas jumta, pie tam ar ziediem, gandrīz kā Ričards Gīrs un Džūlija Robertsa. Bet, kad patiesībā arī atbrauca (ne jau Gīrs, bet gandrīz kā Bens Afleks), manī esošā ciniskā ragana neskatījās pa logu, bet gan ņurkstēja par sabojāto jumtu, apdrošināšanu un par to, ka tūlīt viss iebruks, jo tagad tur ir tas kretīns un tur vēl mašīna brauc pretim, un galu galā…”kāp nost no turienes, idiot, ej ēst pankūkas!”

Agrāk patika, ja neievēro. Pat kļuva azartiski. Bet tagad pat nepamani to, kurš nepamana. Un to, kuram viss ir sarežģīti, un to, kurš pazūd, nepiezvanot, un to, kurš “nevar tikt ar sevi galā”. Priekš kam vajadzīga šī rēbusu minēšana! Nelaimīgos un sevi meklējošos lūgums netraucēt.

Tagad sevi tik ļoti labi pazīsti, ka nepiemērotu cilvēku atpazīsti jau no pirmā čata teikuma, uzmini nesavienojamību jau no “pirmajiem burtiem”.

Agrāk gribējās, lai apbrīno, ka tu visu vari pati un ne sliktāk par vīriešiem. Toties tagad vajadzīgs tāds, kurš pats ir vīrietis – izlems, atvedīs, salabos slēdzeni, atvērs banku un noskūpstīs roku. Agrāk smaržas un plīša lācīši izraisīja čīkstienu. Tagad… Nē, nu smaržas joprojām izraisa tādas emocijas, ko nu tur. Bet superīga panna vai multikatls ir viennozīmīgi daudz labāk par lācīšiem.

Agrāk gribējās, lai aizved uz kādu modernu vietu, bet tagad šausmīgi vilinošs šķiet piedāvājums “aizejam kaut kur garšīgi paēst”. Un seksīgi, kad gatavo vakariņas, vienkāršas. Lai arī tie būtu makaroni ar malto gaļu, jo man tie garšo.

Agrāk patika modernie, bet tagad modernie padara modrus. It īpaši, ja ir džinsu legingos. Brr, pretīgi. Saprotamāki un tuvāki ir tie, kas ir tīri un kokvilnas. Mīkstu gribas apskaut. Kokvilnas ir vieglāk glaudīt.

Agrāk pievilcīgo neliešu vietā sirdi aizkustina maigi tēvi, oriģinālu un brutālu vietā  – tie, ar kuriem ir jautri un vienkārši. Ideāli skūtu vietā – bārdaini un ar tetovējumiem. Dzirkstošu vietā – ironiski. Centīgi – dzirkstošie vispār sākuši ļoti nogurdināt. Bet ļauni paņirgt – tas ir nenovērtējami. Un vēl tie, kuri dzīvo kopā ar mammu neliekas mīlīgi.

Agrāk tie, kas saka “sekss nav galvenais” tika uzskatīti par pieklājīgiem prinčiem, bet tagad tādi izraisa nooopietnas aizdomas…

To nevar izskaidrot, bet agrāk apbrīnu izraisīja stāsti par to, kā viņš piedzērās, nospēra motociklu, sasita mašīnu zem kamaza, un arī galvu, jo viņam no ātruma nav bail un vispār –  brašulis, ar rētām, meitenīt, tas ir tikai drošajiem, un apdzīt ferari – tas ir goda jautājums…Tagad vemt gribās no tādiem āžiem, un gribas sportistus, kuri nedzer, ievēro pieklājības normas ( bez NA..J, B..D un ZA…L, bet ar BL.N, piedodiet, nenoturējos).

Agrāk tas bija burvīgi, ka viņš tevi aizveda uz mājām. Bet tagad vienkārši jumtu rauj nost, ja viņš tev rokās ieliek kaut kā sportiska atslēgas un saka: ”Gribi sevi aizvest mājās?” Vai pat tā: “Gribi, pavizināšu tevi ar elektromobili? Tas ir inovatīvi un ekoloģiski atbildīgi” (citāts). Nu, bruņinieks taču, nu!!!

Precēti vīrieši tavos 30 – 35 kļūst par labiem draugiem, jo pēc visa tā, kur tu esi iekūlusies, tu jau zini, ka viņi ir kā cukurs naktī. Draud ar sirdssāpēm. Ja precēti – jauni un skaisti uz motocikla, tad vienkārši iedomājies, ka viņi ir tavas iztēles auglis. Uzsmaidam un draudzējamies.

Šausmīgi pievek viena lieta. Prasme. Sēdi, dzer kafiju ar kardiologu – ķirurgu un klausies stāstus, kā viņš taisījis atvērtas sirds operāciju (nemaz nelielijās, es pati uzprasījos). Un saproti, ka tas ir spēcīgāk par šampanieti, un superīgu auto, un nepamanīt…

Vispār jau superīgs autiņš ( ne parasts autiņš, bet gan “skaties, kāds man ir superīgs autiņš”), moderns uzvalks ( ne jau parasts uzvalks, bet gan guguguči figuči) un vēl lielišanās, un skatiens “esmu svarīgāks par visiem” – uzreiz kaut kā baida ar lielām klapatām – ar tādu vienkārši treniņbiksēs neiziesi, parastās kedās nestaigāsi, vienkāršu kotleti neuzcepsi. Nu nē, ej ka tu….

Seksīgi, ja ir jautri un vienkārši, seksīgi, ja cilvēks ir gudrs, seksīgi, kad neapvainojas, bet, kad godīgs – tas jau ir tiiiik seksīgi. Vēl arī uzticība starp visiem afrodīziakiem ar vecumu uzlēca debesīs, bet, ja blakus esošais cilvēks ir blakus ar mērķi audzināt mazdēlus (kas tad ir, tas vairs nav aiz kalniem) – tad vispār “UGUNI”!!!!

Bet visādi sīkumi, kā, piemēram, “staigā pa māju zeķēs un apakšbiksēs” – tie tik ļoti vairs acīs nelec. Lai jau staigā, tikai ne stringos (ak, kas tik mūsdienās nenotiek).

Viens gan nav mainījies – vēl tikpat romantiski un jautri liekas maigoties uz soliņa parkā. Tiesa, ir jānāk pašam ar savu pledu un dārgu portvīnu. Un pēc tam izsaukt normālu taksi, jo braukt pie stūres dzērumā mūsu vecumā pilnīgi un galīgi nav seksīgi.

avots: soulpost.ru
 

6 KOMENTĀRI

    • Pati skatos un brīnos 😀
      Mūsu mājaslapā ir ieperinājies gariņš, kurš sastrādā visādus brīnumus, kamēr mēs novēršamies. Ne tikai komatus saliek, bet reizēm sajauc vārdus vietām, izrauj no tiem burtus, dažkārt atstāj kādu teikumu oriģinālvalodā… mums te visādi brīnumi notiek…
      Paldies par acīgumu, steigsim izlabot!

  1. daudz kam var piekris, bet tas par zeķēm un apenēm 🙂 varbūt privatmajā dziļi laukos to būtu pacietusi, bet pilsetā… visvairak to ciest nevareju no sava bijušā.
    visam piekrītu, bet laikam jau būtiskākā atškķirība – līdz 30 gadiem gribējās aktivitāti, emocijas utt, tad pec- uzmanību, pastavību, mājīgumu, pat savā ziņā mieru (jo saproti ka stresa pietiek darbā).

  2. Uzskatu, ka šis raksts ir “Slima suņa murgi”!!! Tagad “Dievietei.lv” tās censoņām ir kļuvis labāk!?? Atcerēsimies to, ka varbūt nevis tikai jūsu meiteņu acīs puiši likās, ar savām izdarībām varbūt glupi, bet arī no puišu puses…bija tāpat…un neskatoties uz to sagādāja jums prieku un romantiku ATBILSTOŠI tam vecumam kurā esat un bijāt……..!!! Katram vecumam un laikam ir sava romantika!!!!

  3. Gopp tu neesi sapratis ideju – protams,paldies par prieku un romantiku, ko esat sagādājuši iepriekšējos gados, tur nav runas, runa ir par tieši to, ko pats minēji “katram vecumam un laikam ir sava romantika!!!!”, bet ja vecis 30 gados uzvedās tāpat kā savos 18, un sāk tev stāstīt “cik es tur kruts, vakar braucu dzērumā uz 120 utt” un atnāks uz randiņu ar vienu mazu rozi, kas 18 gados varbūt maksāja visu kabatas naudu, bet 30 gados par cilvēku parāda,ka viņa ienākumi ir niecīgi, labi ja vispār tādi ir (nav runa par naudīgu veci, bet lai nav kārtējais “uz kakla sēdētājs”,kas tikai meklē kur iekārtoties – sēdēt pie tv, sūkt aliņu un nestrādāt).

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.