1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Beibe pie stūres? Ko par sievieti liecina viņas mašīna!

 

9

Viss zemāk aprakstītais pamatā attiecas uz tām sievietēm, kuras var izvēlēties to, kas patīk, nevis no tā, kas pieejams.

1. Auto gabarīti

– Liels spēkrats. Psihologi apgalvo – sieviete, kura ļoti vēlas vadīt ievērojama izmēra automašīnu, piemēram, Toyota Prado, tiecas uz izaugsmi un attīstību. Šādā veidā sieviete vēlas akcentēt savu statusu, atzīmēt tā nozīmi visu priekšā, izcelties un izskatīties lielāka nekā patiesībā. Dažreiz sievietes tādējādi kompensē kādus nerealizētus plānus vai tieksmes.

– Mazs sieviešu auto. Ja cilvēks, kurš visā pārējā sev neatsaka, tomēr izvēlas iegādāties tieši mazu automobili, tad par iemeslu tam visticamāk ir pazemināts pašvērtējums.
2. Auto virsbūve

– Sedans
Šāda tipa auto parasti patīk konservatīvām sievietēm, kuras nelabprāt pieņem jauninājumus, tai skaitā arī auto pasaulē.

– Minivens (universālis)
Šos auto visbiežāk vada sievietes, kurām ir lielas, mīlošas ģimenes. Universālis ir saimniecisku cilvēku izvēle.

– Kabriolets
Sieviete, kura var atļauties dārgu auto, ir atklāta pret visiem, ir pārliecināta par sevi un vēlas izcelties.

– Sporta auto
Sievietes reti iegādājas sporta auto, bet gadās arī izņēmumi. Šādas sievietes, pēc psihologu novērojumiem, ir stipras, neatkarīgas personības ar dzelzs nerviem.

– Džips
Smalkas, trauslas ķermeņa uzbūves dāma pie apvidus auto stūres lielpilsētā ir jau ierasta parādība. Kaut arī izskatās tas ne visai dabīgi, un rodas iespaids, ka šis auto nemaz viņai nepieder. Džipu vadītājas parasti ir graciozas, neatkarīgas, mērķtiecīgas sievietes ar stingru raksturu.

– Hečbeks
Ar mazu, akurātu auto brauc tikai mīlīgas sievietes ar maigu, piekāpīgu raksturu.

3. Auto marka

– Mazda

Ar to brauc īsta skaistuma cienītājas, kuras augsti vērtē prestižu. Šis auto piestāvēs jebkurai sievietei.

– Audi
Ar Audi brauc paši svarīgākie, nopietnie cilvēki no augstām aprindām un bagātu dzīves pieredzi.

– BMW
Agresīvi auto. To īpašnieces ir līderes, kuras pastāvīgi cenšas kādu apdzīt un būt vienmēr priekšā arī ikdienas dzīvē.

– Mercedes
To vada nekauņas, kurām viss līdz celim, ne tikai jūra. Tas pārsvarā attiecas uz jaunatni. Konservatori ar dzīves stāžu parasti izvēlas Mercedes ar šoferi. Tad braukšanas stils ir akurāts un pietiekoši pieklājīgs.

– Opel
To parasti vada cilvēki, kuriem nav svarīgs izskats, bet gan saturs. Opel vadītājiem ir svarīgi arī tas, ka šīs markas auto nav dārgi ekspluatācijā.

– Subaru
Ar tiem brauc stūrgalvīgi vadītāji; šie auto paņem ar masu, spēku un jaudu un lieliski piestāvēs aktīvai sievietei, kuras mērķis ir uzspēt visur un vienmēr.

– Toyota
Ja jūs braucat ar Toyota, tad noteikti jau esat ko dzīvē sasnieguši. Šā auto vadītājas ir mērķtiecīgas savas dzīves saimnieces, kuru galvenais dzīves princips ir būt visur pirmajām.

– Volvo
Pieder izvēlīgām, sīkumainām, skrupulozām, principiālām sievietēm. Pēc viņu domām automobilim ir jābūt drošam un uzticamam. Volvo īpašnieču dzīvē viss ir sakārtots pa plauktiņiem, viņas ir īstas intelektuāles.

– Volkswagen 
Īpašnieki – praktiski ģimenes cilvēki, kuriem ir svarīgs komforts. Šīs markas auto bieži vien pērk jauniņām sievietēm, kuras nesen nolika auto tiesības.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.