8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Zinātnieki noskaidrojuši, kā seksa biežums būtiski ietekmē cilvēka organismu

 

[sociallocker]82832933

Sekss ir ļoti vērtīgs veselībai, tas jau ir sen zināms. Bet cik tad bieži mums ar to ir jānodarbojas, lai mēs iegūtu pēc iespējams lielāku labumu no tā?

1 reizi nedēļā: atbrīvojamies no liekajiem kilogramiem.

Oksitocīns, kurš izdalās smadzenēs seksa laikā, palīdzēs jums vieglāk aizmigt. Tas palēnina grelīna- hormona, kas paaugstina apetīti- aktivitāti. Kā rezultātā jūs mazāk domājat par ēdienu un tievējat.

2 reizes nedēļā: nostiprinām imunitāti.

Nodarbojoties ar seksu 2-3 reizes nedēļā jūs palielināt imunaglobulīna A ražošanu par 30%, savukārt tas aizsargā organismu no mikrobiem, kuri nonāk tajā caur gļotādu.

3 reizes nedēļā: uzturam sirdi veselu.

Laikā, kad nodarbojaties ar seksu, sirds vairāk pārpumpē asinis, kas uzlabo asinsriti visos orgānos. Ja jūs ar seksu nodarbojaties vismaz 3 reizes nedēļā, tas jums par 30% samazinās miokarda infarkta risku.

Orālais sekss paaugstina sievietes IQ līmeni

4 reizes nedēļā: uzlabojam ārējo izskatu.

Cilvēki, kuri regulāri nodarbojas ar seksu, izskatās par 5 gadiem jaunāki. Zinātnieki pieļauj, ka seksa laikā izstrādājas augšanas hormons, kurš aktivizē vielmaiņu, sadedzinot taukus un uzlabo sejas ādas stāvokli- āda kļūst gluda un maiga, kā arī izlīdzinās ādas krāsa.

5 reizes nedēļā: uzlabojam darba spēju.

Regulārs sekss uzlabo garastāvokli, rosina enerģijas pieplūdumu un noskaņo pozitīvi. Jūs jutīsieties moži un enerģiski, kas arī paaugstinās jūsu darba ražīgumu.

6 reizes nedēļā: paaugstinām intelektu.

Laikā, kad nodarbojamies ar seksu, mūsu smadzenēm palielinās asins pieplūdums, pastiprinās hipofīzes hormona ražošana. Tāpēc izveidojas jauni savienojumi starp neironiem, kas uzlabo intelektuālās spējas.

Sekss kļūst ārstniecisks sākot ar 31. minūti

7 reizes nedēļā: paaugstinām noturību pret stresa situācijām.

Mēs jūs apsveicam, ja jūs To darāt katru dienu! Tik regulārs seks samazina nemieru un trauksmes sajūtu. Tas viss ir saistīts ar endorfīnu, kurš lieliski palīdz tikt galā ar stresa situācijām un uzlabo garastāvokli.

Sagatavoja: Maiga Spalviņa

[/sociallocker]

 

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.