10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

8 vingrinājumi, kuri jūs atbrīvos no ļenganām rokām un nostiprinās to muskuļus

 

dlya-ruk

Skaists būs tas ķermenis, kurš ir proporcionāls, nevis standartizēts. Skaists ķermenis ir vesels, trenēts un tonusā. Mūsdienās ārkārtīgi daudzi cilvēki tērē lielas naudas summas sporta zāles apmeklējumiem (abonementiem), iegādājas dažādus ekipējumus un piederumus un sporta apģērbu, lai varētu pilnvērtīgi nodarboties ar sportu. Kaut gan patiesībā, ja Jūs neplānojat kļūt par profesionālu sportistu, tad praktiski viss nepieciešamais Jums ir atrodams mājās. Šajā gadījumā – lai nostiprinātu roku muskulatūru nav nepieciešams doties uz fitnesa centru vai nolīgt speciālu treneri, jo vairāk – nav nepieciešama kosmētiska vai ķirurģiska iejaukšanās.

1

  1. Atspiešanās

Šie vienkāršie atspiešanās vingrojumi patiešām palīdzēs nostiprināt roku muskulatūru un saglabāt tonusu. Ieņemiet guļus pozu, koncentrējoties uz kājām, nevis saliektajiem ceļgaliem. Rokām ir jābūt perpendikulāri novietotām attiecībā pret pleciem. Nospriegojiet vēderu un visu augšējo ķermeņa korpusu. Rokas saliecot, atspiedieties. Atkārtojiet 10-12 reizes.

2

  1. Palēcieni – kājas plati, kājas kopā

Nostājieties taisni, lai kājas būtu plecu platumā. Sāciet palēcienus, kājas plati, bet ar rokām, virs galvas, sasitiet kopā plaukstas, atkal kājas kopā un rokas brīvi gar sāniem. Atkārtojiet 25 reizes.

3

  1. Treniņš ar konservu bundžu

Šoreiz parastā zirņu burciņa nederēs, pameklējiet kādu mazliet smagāku salātu vai tomātu pastas burciņu. Nostājieties taisni. Kājas kopā, ceļgali atslābināti. Rokas izstiepjam uz augšu un piespiežam ausīm. Ar abām rokām turot konservu bundžu, lieciet rokas atpakaļ, veidojot 90 grādu leņķi. Sasprindziniet muskuļus un atgriezieties sākuma pozīcijā. Atkārtojiet 10-12 reizes.

4

  1. Treniņš ar pudeli vīna

Nē, šoreiz tas nebūs glāzes cilāšanas treniņš. Tas ir vienkāršots sporta zāles stieņa variants. Apgulieties uz grīdas vai soliņa. Salieciet rokas attēlā redzamajā pozīcijā ar abām rokām turot vīna pudeli. Lēnām celiet rokas uz augšu, tikpat lēni nolaidiet un novietojiet sākuma pozīcijā. Atkārtojiet 10-12 reizes.

5

  1. Pietupieni ar krēslu

Paņemiet krēslu un novietojiet to sev aiz muguras. Kājas novietojiet, cik plati iespējams, lēni pietupieties ar rokām balstoties pret krēslu, sasniedzot galējo punktu, 5 reizes veiciet atsper-veida kustību un lēnām celieties augšup. Atkārtojiet 10-12 reizes.

6

  1. Atspiešanās pret gultu

Nostājiet plankā, atspiežoties pret gultu, dīvānu vai kādu citu mēbeli. Lēnām sāciet saliekt rokas, līdz sasniedzat 90 grādu leņķi. Atgriezieties sākuma pozīcijā. Atkārtojiet 10-12 reizes.

7

  1. Atspiešanās, guļot uz sāna

Nogulieties uz kreisā sāna un salieciet kopā kājas, ceļus mazliet ieliecot. Ar rokām apņemiet savu korpusu, lai būtu ērtāk vienu roku (kreiso) var novietot uz pleca. Ar labo roku, to saliecot, veiciet atspiešanos pret grīdu un celiet uz augšu visu ķermeni. Atgriezieties sākuma pozīcijā. Atkārtojiet 10-12 reizes.

8

  1. Vairāk kā parasta atspiešanās

Nostājieties parastas atspiešanās pozīcijā. Rokas novietojiet tā, lai zem krūtīm tās veidotu trijstūri. Rādītājpirkstu un lielo pirkstu novietojiet tā lai tie it kā skatīties viens uz otru. Jūsu pirkstiem jāveido romba vai piramīdas figūra. Turiet ķermeni nospriegotu, tā lai viss ķermenis atrastos taisnā līnijā. Atspiedieties pret grīdu un atgriezieties sākuma pozīcijā. Atkārtojiet 10-12 reizes.

Atcerieties, skaists ķermenis neprasa lielus materiālos ieguldījumus, tikai Jūsu pašu pacietību un izturību.

avots: marketium.ru
 

16 KOMENTĀRI

  1. Vienīgais veids, kā reāli uztrenēt jebkuru roku muskuļu grupu, ir- paslaukt govi 2 nedēļas. Uzreiz būs krampis kā Švarcnēgeram !

  2. bļa tie ir mēsli kaut kādi nevis vingrinājumi, labāk malku skaldīt nekā pumpēties kā tāda mauķele.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.