12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

10 nepatīkamākie darbi mājās: izvēlies sev atbilstošāko un uzzini vairāk par savu raksturu!

 

00

Katrā darbu sarakstā eksistē zināma hierarhija: pieņemts, ka nemīlamās nodarbes mēs atstājam uz vēlāku laiku. Tas, kas vienai saimniecei ir visīstākās mokas, citai var izrādīties, patīkamākā nodarbe.
Interesanti, bet arī visnemīlamākais mājas darbs var daudz ko pastāstīt par cilvēka personību. Protams, ka tie nav zinātniski pierādīti fakti, nu bet katrā jokā ir daļa patiesības… Tā ka meklē darbu sarakstā nodarbes, kuras tev visvairāk nepatīk un ātrāk lasi aprakstu!

1. Iztīrīt kaķa tualeti.
Grūti iedomāties cilvēku, kuram šī nodarbe patiktu. Bet lielākais vairums saimnieku šim “netīrajam darbam” dod priekšroku.
Ja tu visu laiku atliec kaķa tualetes tīrīšanu, tas nozīmē, ka tu vari būt pārāk uztraucies cilvēks. Jo, kamēr mēs apzināti izvairāmies no tīrīšanas, mums visu laiku jāpacieš nepatīkamā smaka.

2. Mazgāt vannu.
Ja tev nepatīk mazgāt vannu (bet tas prasa ne mazums laika), tad tu esi spontāns cilvēks. Tev nepatīk plānot rītdienu. Tu nevari saprast cilvēkus, kuri nevar dzīvot bez ilglaicīgiem plāniem. Tev arī bez plāniem viss sanāk brīnišķīgi!
Ir daudz interesantāki darbi, nekā stundām ilgi berzt vannu mazgāšanas līdzekļu sabiedrībā.

3. Kārtot apģērbu skapi
Ātri jau ziema, bet tu vēl joprojām neesi novākusi vasaras apģērbu uz augšējiem plauktiem? Tava vecā kleita atrodas vienā kaudzē ar vecajiem džemperiem, bet tu jūti, ka tā kādreiz vēl noteikti noderēs? Tad tu esi visīstākais optimists.

4. Mazgāt traukus.
Tavi kulinārijas šedevri izsauc jūru sajūsminošu atsauksmju… un kaudzi netīru trauku. Tu stundām ilgi laimīga gatavo savu mīļāko ēdienu, bet 10 minūtes, kuras jāvelta trauku mazgāšanai, tevī izsauc lielu neapmierinātību. Tas nozīmē – tu esi kreatīva personība.

5. Slaucīt pagalmu.
Katru sestdienu no savas mājīgās viesistabas loga tu vēro, kā kaimiņi cītīgi grābj sausās lapas pagalmā? Tu negribi savu brīvdienu tērēt tādai nodarbei. Tas raksturo tevi kā individualitāti, kura dod priekšroku personīgai neatkarībai.

6. Locīt veļu.
Doma, ka izmazgātās un izžuvušās drēbes vajag salikt pa kaudzītēm, izraisa tevī nepatiku? Tev taču vēlāk tik un tā tās atkal būs jāgludina? Tu ar lielāko prieku no savas dzīves izsvītrotu atvilktnes un plauktus. Tas raksturo tevi kā pragmātisku personību!

7. Mazgāt ledusskapi.
Perfekcionists šo darbu nedarīs, kamēr nebūs pārliecināts, ka izdarīs to ideāli. Tāpēc līdz ledusskapim viņš nekādi nenonāk. Aizkrāmētais ledusskapis liecina par to, ka tev vajag lojālāk izturēties pret savām nepilnībām.

8. Tīrīt flīžu šuves.
Ja tu ienīsti šo darbu, tad tu esi cilvēks, kurš domā globāli. Pirmajā acu skatienā tava vannas istaba izskatās tīra, bet vairāk neko jau arī nevajag. Atbrīvoties no netīrajām šuvēm starp flīzēm var arī nākošā remonta laikā. Tu nemīli iedziļināties detaļās.

9. Slaucīt putekļus.
No putekļiem nevar izvairīties, tieši tāpat kā no nodokļiem un nāves. Ar tiem vienkārši jāsamierinās… Tu vienkārši neredzi jēgu pastāvīgā putekļu slaucīšanā, bet ar prieku dari citus mājas darbus. Viss ir vienkārši – tu esi reālists.

10. Tīrīt ar putekļsūcēju.
Cilvēki, kuriem patīk tīrīt ar putekļsūcēju, mīl skatīties uz kārtīgām līnijām, kuras paliek uz paklāja pēc putekļsūcēja birstes. Bet tev šis darbs liekas pārāk vienmuļš, jo tu esi – radošs cilvēks. Labāk ķersies pie otām un krāsām, pat ja neesi nekāds dižais mākslinieks.

Ceram, ka interesantais raksts uzlaboja tev garastāvokli. Ir patīkami uzzināt par sevi kaut ko jaunu.

avots: takprosto.cc
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.