6.5 C
Rīga
svētdien, 17 novembris, 2024

Gaļas “ligzdiņas” – ātrās vakariņas

 

u1QnCSyCUMI

Sastāvdaļas:

-Maltā gaļa – 500 grami;
-Kausētais siers  – 150 grami;
-Biezpiens – 300 grami;
-Rīvēts cietais siers -100 grami;
-Vistas ola -1 gab.
-Garšvielas– sāls, pipari, ķiploku pulveris

Pagatavošana:

Maltajai gaļai pievieno rīvēto sieru, garšvielas un vienu jēlu vistas olu. Biezpienu samaisa ar kausēto sieru. No maltās gaļas veido ligzdiņas un tajās iepilda biezpiena maisījumu. Cep 180 0 40 minūtes. Pa virsu uzber sīpllokus vai zaļumus.

avots: VK.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.